0
Zoeken Winkelmand 0

Backflips en adrenaline: dit zijn alle stunts op de Zwarte Cross 2024!

gepubliceerd op 03 mei 2024

Ja ja, we zijn nuchtere Achterhoekers, maar wat stunts betreft kan het ons niet krankzinnig genoeg. De Zwarte Cross zou niet compleet zijn zonder een batterij backflips, een knetterende bak kermisattracties en een hoeveelheid vuurwerk waar menig rund jaloers op zou zijn. Ben jij ook niet vies van een beetje adrenaline? Mooi, want we hebben even voor je op een rijtje gezet wat er zoal te stunten valt op de Zwarte Cross 2024!

Shows op Ground Hero en The Noaberhood

Ground Hero is de plek waar onverschrokken vuurvreters door de lucht vliegen op motoren of fietsen. FMX’ers, BMX’ers en een skater geven shows weg vol backflips, heelclickers en 360’s waar je het kippenvel van op de pens krijgt.

Op de ruige urban grond van The Noaberhood kunnen skaters en BMX’ers natuurlijk niet ontbreken, en dus vind je ook dit jaar de heldhaftige daredevils van Mind The Gap op de halfpipe van deze hiphop-area. Nieuwtje: dit jaar is er een scootterrijder (step) toegevoegd aan het team.

Ook de huiveringwekkende Globe of Death is dit jaar weer te vinden op het festivalterrein. Waar precies, dat zie je vanzelf wel…

En alsof dat nog niet genoeg is, kun je in de Megatent ook FMX’ers over het podium zien vliegen!

Kom zelf scheuren bij de motoropstap

Wil je zelf eens voelen hoe het is om een monster met aardig wat PK’s te besturen? Dat kan! Stap zelf op de crossmotor bij de motoropstap. Je legt een parcours af onder begeleiding van een KNMV-instructeur. Aanmelden hoeft niet, meedoen kan ter plekke wanneer Ground Hero geopend is.

Kermisattracties

Wie zelf eventjes op beheerste wijze uit de bocht wil vliegen, kan terecht bij een van de kermisattracties op het festivalterrein. Dit jaar zijn dat Around the World, de Zweefmotor, de Cakewalk, de Schiettent en Projekt 1. Okayyy, let’s goooo!

Stuntmannen

Alvast even checken welke helden dit jaar hun halsbrekende toeren komen uithalen op de BMX, FMX, skates of scooter? Check hier de bio’s:

FMX-shows | BMX-shows | Motoropstap voor volwassenen | Stuntshows in The Noaberhood | Globe of death

Terug naar overzicht
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten