0
Zoeken Winkelmand 0

BREAKING Harder!-news: KUKIDENT ACTIVATIE IN DREMPT / VERVUILDE HOSTIES IN OMLOOP BIJ CEREMONIE IN VORDEN

gepubliceerd op 06 april 2021

20-04-2021: KUKIDENT ACTIVATIE IN DREMPT / VERVUILDE HOSTIES IN OMLOOP BIJ CEREMONIE IN VORDEN

Wat gebeurt er toch veel op het Nederlandse platteland. We waren er natuurlijk weer bij om jou weer helemaal bij te praten. Harder! Nieuws go, go, go!

06-04-2021: KWEEKVLEES LAAT OUDE HELDEN WEER TOUREN / Artiesten switchen van ras

‘Never waste a good crisis’, aldus Susan Wamelink, artiestenmanager, lifecoach en tegelzetter. Zij kwam met twee gloednieuwe entertainmentconcepten in deze barre culturele tijden en ze vertelde ons er alles over, natuurlijk schreven we mee! Go!

23-03-2021: Nieuwe single Anton: ‘Tranen in mijn vla’ / DUURZAAMHEID IN BENNEKOM  

‘Ik zou mijn linkeroksel geven voor zo’n stem’, aldus superfan Gidi Knauff. We kunnen haar geen ongelijk geven, want wat een knaller is die nieuwe single van Anton! Ook leuk familienieuws uit Bennekom, hey ho, let’s go popjes!

16-03-2021: CHRISTENDOM LANCEERT EIGEN MEUBELLIJN/STICHTING VRIEN-DEN VAN SAMSON: ‘ROKEN = CULTUUR’

Wat is er allemaal te koop in deze wereld? Fokking veel, papi! Duik met ons mee in de religieuze koopgoot en we vragen uw aandacht voor een nobel actieplan van ‘De Vrienden van Samson’

09-03-2021: ‘HAIRWAY TO STEVEN’ VOOR HET GOEDE DOEL/Bad standing Clini Clown Justin in chapter Delfzijl

In wat voor een tijd leven wij? Nou, een tijd waarin clowns en trappen van rockershaar wekenlang het nieuws bepalen. Wij doken achter de mediahype en ontdekten het ware verhaal. Lees mee.

02-03-2021: Liberace museum Winsum sluit deuren/Boerenbont komt na twee eeuwen met nieuw patroon

Tijd voor schokkend cultureel nieuws. Onze redacteur Rudy Ekono beet zich wekenlang als een hondsdolle tapir vast in de onderstaande dossiers en natuurlijk hoor je dit breaking news het eerst bij de Harder! online nieuwsfuik. Gas erop!

23-02-2021: Familie ongelukkig met tweede kerncentrale in dorp

Namens de onkreukbare ‘Harder!’-redactie verwelkomen we u weer bij een editie van onze nieuwsfuik. Deze week duiken we in de schokkende wereld van de hedendaagse energievoorziening. Trek een schone onderbokse an en daal met ons af in de krochten van de huidige tijd.

16-02-2021: DO IT YOURSELF PLASTISCHE CHIRURGIE IN BRABANT/ Productie real doll Herman den Blijker stilgelegd door corona

Welkom bij de eerste editie van het Harder! nieuwsbulletin. De vinger aan de pols van de moderne tijd! Het nieuwsmedium dat jou voorziet van de ultieme ‘conversation starter’ tijdens elke zwijgpauze. Met deze maal als hoofdingrediënten een vertekend zelfbeeld en kunstmatige vormen van affectie. GO GO GO!

Terug naar overzicht
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten