0
Zoeken Winkelmand 0

ER KOMEN WEER KAARTEN BESCHIKBAAR VOOR DE ZWARTE CROSS 2022! Dit is wat je moet weten

gepubliceerd op 09 mei 2022

De Zwarte Cross nadert en dus vond onze festivaldirectie Tante Rikie het de hoogste tijd om de rij-skills van haar privéchauffeur Johan weer eens te testen. Gelukkig is ‘ie geslaagd voor de test en hoeven we niet op zoek naar een nieuwe chauffeur, want dat zou toch wat zijn voor haar afscheidsjaar.

Maar alle gekkigheid op een stokje, hebben jullie het grote nieuws al gehoord van onze almachtige? Er komen namelijk weer kaarten beschikbaar voor de Zwarte Cross 2022 en deze gaan volgende week dinsdag (10 mei) om 11.00 uur in de verkoop! Het gaat om dagkaarten en campingkaarten.

Op dinsdag 10 mei gooien we de ticketshop dus weer open, met een wachtrij welteverstaan. Je kunt al wel vast in de wachtrij gaan staan via deze link. Om 11.00 uur wordt iedereen op een willekeurige plek in de wachtrij gezet. Refreshen heeft dus geen zin, geduld hebben wel!

Dit is wat je verder moet weten om 100% voorbereid die wachtrij in te duiken.

Welke kaartsoorten zijn er te koop?
Tijdens de kaartverkoop op 10 mei zullen er dagkaarten en campingkaarten* in de verkoop gaan. *LET OP! De Zwarte Cross-camping is vanaf dit jaar 18+. Ben je onder de 18, dan kun je géén campingpolsbandje bemachtigen. Koop dan dus ook géén campingkaart.

Hoeveel kaarten mag ik kopen?
Per bestelling mag je maximaal 10 kaarten kopen. Welke kaarten dat zijn, dat beslis jij zelf!

Hoe werkt de wachtrij?
Iedereen die voor 11.00 uur de link naar onze ticketshop heeft aangeklikt, krijgt om exact 11.00 uur een willekeurig plekje in de wachtrij toegewezen. Iedereen die na 11.00 uur de link nog aanklikt, sluit achteraan in de wachtrij. Om 6.00 uur gaan klaarzitten, heeft dus ook geen zin! Net als F5’en, dat helpt ook niet. Gewoon geduld hebben en niet bang worden van het aantal wachtenden voor u.

Wat houden de kaartsoorten precies in?
Dagkaarten bieden toegang tot het festival- en crossterrein voor de betreffende dag. Je kunt dagkaarten kopen voor de vrijdag, zaterdag en zondag. Een dagkaart kost € 32,50. Campingkaarten geven toegang tot zowel het campingterrein, het Walhalla als het festivalterrein van donderdag t/m zondag. Je hoeft dus geen aparte dagkaarten aan te schaffen! Een campingkaart kost € 132,50. Op de camping geldt een minimumleeftijd van 18 jaar.

Hoe kom ik ongeschonden door dat bestelproces?
Zodra je vanuit de wachtrij de shop inkomt, geldt nog steeds: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Zorg er dus voor dat je dan rap je bestelling rondmaakt. Dat doe je met een stabiele internetverbinding en bij voorkeur een desktop of laptop, omdat je op een mobiel vaak wat trager bent. Vergeet niet onze algemene voorwaarden he-le-maal door te scrollen, anders kun je niet op het vinkje voor akkoord klikken en verdergaan in het bestelproces.

Hoe lang heb ik om te betalen?
Heb je het bestelproces afgerond? Dan kun je direct betalen met (alléén) iDeal. Doe je dit niet, dan ontvang je binnen een half uur een herinneringsmail in je inbox met betaallink voor iDeal. Betaal je dan niet, dan gooien we de bestelde kaarten na een uur weer in de verkoop.

En als ik in het buitenland woon, zonder dat ik een Nederlandse rekening en de mogelijkheid tot betalen met iDeal heb?
Geef dan in onze ticketshop aan dat je vanuit het buitenland bestelt. Vervolgens maak je het geld naar ons over via een bankoverschrijving. De gegevens daarvoor zie je direct nadat je je bestelproces afrondt. Voor deze overschrijving krijg je 120 uur.

Geldt er voor Harder!-leden nu ook een voorrang op de kaartverkoop?
Harder!-leden krijgen tijdens deze kaartverkoop geen voorrang. Uiteraard is dit voor de Zwarte Cross 2023 wel weer aan de orde tijdens de wereldwijde kaartverkoop.

De kaarten die ik wil kopen, blijken uitverkocht. EN NU DAN?
Een combinatie van geduld en TicketSwap. Alleen bij TicketSwap garanderen we een 100% veilige transactie (de kaartkoper krijgt een splinternieuwe kaart uit ons systeem) én de verkoper mag maximaal 20% boven de aankoopprijs verkopen. Zijn we meteen van die doorverkoop-woekerprijzen af. Koop dus NIET VIA ANDERE KANALEN! Zeker kort voor de start van het festival, staan er vaak nog voldoende kaarten te koop op Ticketswap van mensen die last-minute toch niet kunnen gaan. LET OP: Grasnapolsky- en camper/caravan-kaarten kunnen niet aangeboden en gekocht worden op TicketSwap, i.v.m. de borg die teruggestort wordt op de rekening van de koper die bij ons bekend is (eerste koper).

Ik heb al eerder Zwarte Cross 2022-kaarten bemachtigd. Zijn die dan ook nog gewoon geldig voor 14 t/m 17 juli 2022?
Jazeker, de kaarten die je nu al in je bezit hebt zijn in juli 2022 geldig. Of je nou een dag-, camping-, camper/caravan-, Grasnapolsky of Rennerskwartier-kaart hebt. Trek je niets aan van de datum die erop staat, want je vliegt er gewoon mee door de entreepoorten in 2022. Wel op de dag waarvoor je een ticket had gekocht natuurlijk. Dus heb je een dagkaart voor de vrijdag? Dan blijft deze geldig voor de vrijdag. En mocht je deze tickets kwijt zijn geraakt? Geen paniek! Want je kan ze zo weer opnieuw downloaden via onze ticketskwijt-link.

WELKOM THUUS ZWARTE CROSSERS!

Terug naar overzicht
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten