0
Zoeken Winkelmand 0

Laat je tent thuis op de Zwarte Cross 2024!

gepubliceerd op 06 november 2023

Dat magische moment dat de poort naar de Zwarte Cross-camping opengaat: daar kun je nu al naar uitkijken. Samen met duizenden medekampeerders banjer je de velden op, klaar voor een lang weekend maximaal genieten.

Maar oh, horen we je smartelijk verzuchten: die zware tent die ik dan mee moet sjouwen! Al die kilometers lang! En dan ook nog ópzetten! Haringen die kwijt zijn! Gebroken nagels! Ach! Wee! Wat nu…?

Vooraf opgezette tenten op Camping ‘t Zilveruitje
Nou, lieve kampeerprinsesjes (m/v/x), wanhoop niet. Volgend jaar staat er namelijk een heel veld vol vooraf opgezette tenten, speciaal voor jullie! En er is meer:

  • Je hoeft dus geen tent mee te nemen. Dus terwijl de rest met zware kampeerspullen sjouwt, dartel jij vrij als een vlinder de camping op.
  • Je huurt de tent. Ook achteraf kun je alles dus stilletjes achterlaten en met enkel je tandenborstel in de hand naar huis huppelen!
  • De tent is ingericht met een tweepersoonsluchtbed inclusief ingebouwde kussens en twee slaapzakken. Die hoef je dus ook al niet mee te nemen. Lekker toch?
  • Je tent staat op Camping ‘t Zilveruitje, een campingveld dichtbij Walhalla en de brug naar het festivalterrein.
  • Camping ‘t Zilveruitje heeft eigen faciliteiten: er is een badhuis, een cateraar, een buurtkroeg, kluisjes, een oplaadstation voor je telefoon en een zitgedeelte met picknicktafels.
  • Je mag in de fast lane in de polsbandjestent!
  • Alle vooraf opgezette tenten zijn tweepersoonstenten. Je kunt een van deze tenten reserveren door een combinatieticket te kopen van twee campingkaarten en een tent. Per persoon kost dat € 374,50, exclusief € 5,00 toeristenbelasting en € 50,00 borg.

Afhaalbalie voor pop-uptenten
Wil je zonder tent naar de Zwarte Cross-camping, maar wil je niet per se gebruikmaken van alle voordelen van Camping ‘t Zilveruitje? Dan kun je vooraf een pop-uptentje reserveren. Ook de pop-uptenten zijn geschikt voor twee personen en komen samen met een tweepersoonsluchtbed inclusief kussen en twee slaapzakken. Alles zit voor je in een mooie en handige backpack die je kunt ophalen bij de afhaalbalie vlakbij de polsbandjestent. De pop-uptentjes zijn te koop, dus nadat je ze bij de balie hebt opgehaald zijn zowel tent, luchtbed als slaapzakken (alle drie met Zwarte Cross-logo!) helemaal van jou. Kosten: € 199,00.

11 november: Harder!-kaartverkoop
18 november: Wereldwijde kaartverkoop

Meer info over tickets & prijzen? Klik hier.

Terug naar overzicht
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten