0
Zoeken Winkelmand 0

Nooit meer naast je schoenen lopen met de Zwarte Cross Sneakers

gepubliceerd op 09 april 2021

De ZC-sneakers zijn vanaf NU te pre-ordenen. Zodra de limiet van de eerste batch is bereikt (500 paar) sluiten we onze digitale poorten, bestellen we ze, maken we ze gereed voor verzending en versturen we de boel. De sneakers worden niet aan de andere kant van de wereld gemaakt, maar gewoon in de EU. Ze worden met heel veel liefde gemaakt en daarom bedraagt de levertijd 4-6 weken. Duurt even, maar dan heb je straks ook echt wat: een vette ZC-sneaker van hoge kwaliteit!

  • De Zwarte Cross sneakers zijn voorzien van een volledig eigen ontwerp en worden in samenwerking met Kops Schoenen op de markt gebracht. De sneakers uit de eerste batch zijn voorzien van het Zwarte Cross-polsbandjes design.
  • De Zwarte Cross Sneakers zijn € 89,- per paar.
  • Het model is uniseks en verkrijgbaar in de maten 36 t/m 48.
  • Bij bestellingen boven de € 40,- is de verzending gratis, dus ook bij de sneakers.
  • De pasvorm is ‘normaal’. De sneakers hebben een uitstekende pasvorm, voor een normale tot wat bredere Hollandse voet. Heb je maat 38? Dan is het advies om ook gewoon maat 38 te bestellen. En heb je maat 43, bestel dan gewoon maat 43. We hebben nog een hulpmiddel voor als je er echt niet uitkomt. Denk er wel aan dat je jouw voet meet i.p.v. een schoen. LET OP: het is een hulpmiddel en hier zijn dan ook geen rechten aan verbonden.
  • De sneakers zijn geheel gemaakt van een sterke kwaliteit rundsleder en zijn door middel van de nieuwste printtechnieken per paar ingekleurd. De sterke rubberen zool is extra doorgestikt aan het bovenwerk om loslaten te voorkomen. Het comfortabele voetbed is uitneembaar en daardoor ook geschikt voor je eigen steunzolen.
  • LET OP! Bestel je naast de sneakers ook nog andere merchandise? Dan moet je daar net als de sneakers nog even op wachten, want we zullen dit tegelijkertijd verzenden. Ook hiervoor geldt dus dat het pas over 4-6 weken geleverd wordt. Kun je niet zo lang wachten? Plaats dan een aparte bestelling voor de overige merchandise.
  • We zijn van plan om in de toekomst meerdere modellen op de markt te brengen, dus houd ons goed in de gaten!

Terug naar overzicht
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten