0
Zoeken Winkelmand 0

Stadse fratsen op de Zwarte Cross: welkom op Het Stadsplein!

gepubliceerd op 22 mei 2024

In tijden van polarisatie biedt ons Stadsplein soelaas aan alle boeren, burgers en buitenlui die niets hebben met de onzinnige stad versus platteland-discussie. Het Stadsplein combineert namelijk op vernuftige wijze alle voordelen van het urbane leven met de geneugten van de wereld buiten de Randstad: geen toeristen, geen BN’ers, geen bakfietsen, geen rolkoffers, geen parkeerkosten, geen dealers, geen junks, geen stoplichten, geen drugstoeristen en geen Ubers. Wat dan wel? Houd je vast: dit vind je op ons Stadsplein in 2024.

Café Hader! is die plek waarvan je niet helemaal zeker weet of je ook daadwerkelijk naar binnen durft… Want is het niet dat smoezelige kroegje met die harde muziek en het op olympisch niveau bierdrinken door stoere mannen en vrouwen met veel tattoos??!? Correct en tevens juist. Welkom in Café Harder! Check het blokkenschema voor de line-up met dit jaar o.a. Press Club (AUS), The Chises (GB) en The Dwarves (VS).

Helden der Nederlandse letterkunde nemen je mee op een literaire reis in Verhalencafé Het Ezelsoor. Leg samen met je vrienden je oor ter luister. Want een boek en een heerlijk biertje, dat is toch net zo’n goede combinatie als Van Kooten en de Bie?

Je favoriete hysterische regenboogkleurige glittergaybar bestaat dit jaar 10 jaar! Tijd voor een extra deftig feestje met onder andere FLIKKER, De Roze Jager en Billenschudden Sletjes Disco in Gaycafé De Kast.

Zet je strot open, laat je stembanden trillen als doodsbange muisjes in een open veld waar een terroroehoe overheen vliegt en bevrijd je innerlijke rockster op het Open Podium.

Hou jij van winnen? Ben je een ondraaglijke betweter? Word je al bloedfanatiek als je een dobbelsteen ruikt? Dan ben je bij Café De Wijsneus op Het Stadsplein aan het juiste adres! Voor deze spelletjesarena-annex-feestkroeg hebben we een Achterhoeks-Friese alliantie gesmeed met Sonnema.

Vriendengroepen, kelderklasseklungels, keetkameraden en studentenhuis-stinkerds verenigen zich in Het Studentenhuis! Want niemand feest z’n eigen feest alleen. De hardst party-ende club, vereniging, groep of sekte (we moeten nog kiezen) organiseert daar samen met ons het huisfeest der huisfeesten, dit alles powered by Viper.

De wereldwijd vermaarde Golden Arches laten hun gloed vanaf 2014 ook schijnen op onze heilige festivalweides. We zijn immers op Het Stadsplein en wat is een stad nu helemaal zonder deze fastfoodkoning? In de McAprès Ski vind je de perfecte refreshment voor de zomerdag in de vorm van de McDonald’s klassiekers, de McFlurry en de milkshake.

Leven in de stad geschiedt natuurlijk met bovengemiddeld veel uiterlijk vertoon, een gezonde dosis stadse fratsen! Gelukkig is daar AMI Kappers voor een knipbeurt, onze Zwarte Cross Merchandise store voor een nieuwe outfit en de Nozem Tattooshop voor een onderhuids aandenken.

Tot slot is er voor de innerlijke mens: The City Bar van Tia Maria met lekkere cocktails, onder de koele nevel van de Fonteinbar is het zalig pilzen en Oosters Eethuis Wa Ha-j Wa Wo-j serveert gerechten uit dat ándere verre Oosten.

Kom je dit jaar even buurten op Het Stadsplein? Er zijn nog kaarten voor donderdag 18 juli verkrijgbaar.

Bestel hier je donderdagtickets
Terug naar overzicht
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten