0
Zoeken Winkelmand 0

’t Wordt weer olderwets gezellig in Stamcafé De Schans!

gepubliceerd op 12 mei 2024

Driewerf hoezee: je favoriete bruine stamkroeg komt terug naar Het Stadsplein! In Stamcafé De Schans kun je overdag terecht voor een goed gesprek met de Zwarte Crossers op leeftijd van Marga Klompé, een potje klaverjassen, een olderwets lekker breudjen of advocaatje en muziek uit de goeie ouwe tijd. ’s Avonds gaan de stoelen aan de kant en zorgt The Pianohouse voor een partijtje waar menig café-restaurant -zaal z’n vette vingertjes bij af zou likken.

Nieuw dit jaar: Stamcafé De Schans krijgt een wedstrijdelement! Ja mensen, het kan niet altijd alleen maar kneuterig en gezellig zijn. In de Crosstalgiequiz strijdt jong en oud samen om de zoete glorie van de betweter. Het wordt een quiz met een twist, waarbij de ‘oja’ momenten sneller vliegen dan een verdwaalde frisbee op een winderige dag. Oude bezoekers mogen zelf hun droomteam samenstellen en strijden om de prijsbeker – die waarschijnlijk net zo oud is als sommige van de deelnemers!

Da’s nog niet alles: in de Cross Geheugentrainer stap je op de fiets terwijl je je hersenen traint als een hamster in een tredmolen. Hier draait het om meer dan alleen snelheid – terwijl de ene deelnemer als een bezetene de tijd wegtrapt, is de andere tegenstander degene die de boodschappen moet onthouden. Terwijl de ene zich in het zweet werkt op de fiets, moet de andere tegenstander als een supermarktscanner de band met boodschappen scannen. Maar pas op, wanneer de jonge tegenstander als een razende over de finish fietst, moet de oudere deelnemer nog steeds de producten opnoemen alsof ze hun boodschappenlijstje zijn vergeten! Het is als een quiz op twee wielen, waarbij de winnaar niet alleen snelheid, maar ook een olifantengeheugen heeft. Tussen de spellen door zorgen DJ’s Erwin en Erik voor nostalgische muziek (tussen 13:00 en 17:00).

Kom je dit jaar even buurten in Stamcafé De Schans? Er zijn nog kaarten voor donderdag 18 juli verkrijgbaar.

Bestel hier je donderdagtickets

De Crosstalgiequiz | Cross Geheugentrainer | DJ Erwin | DJ Erik | The Pianohouse

Terug naar overzicht
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten