0
Zoeken Winkelmand 0

Verhuisbericht: Playa Gasolina, Exoticana en de Dampkring gaan samenwonen!

gepubliceerd op 20 mei 2023

Nieuwe naam: Playa Exoticana
Waar: Op het oude adres van Playa Gasolina
Wat: We voegen onze drie perfecte karakters samen
Per: 20 juli 2023

We willen jullie graag mededelen dat wij, Playa Gasolina, Exoticana en de Dampkring samen gaan wonen. Ons nieuwe stulpje heet Playa Exoticana. Omdat we zoveel gemeen hebben leek het ons fijn om samen de Zwarte Cross te gaan veroveren. We maken elkaar sterker en sluiten hopelijk een samenlevingscontract voor ons hele leven.

Samen zorgen we voor veel rust in jullie drukke Zwarte Cross-beleving. Even weg van de ronkende motoren en scheurende gitaren. Even niets te nøhlen en dat is maar goed ook, want Nøhlen Is Dodelijk!

Weten jullie wie als allereerste in ons nieuwe nederige stulpje komt logeren? Kees van Hondt. Hij presenteert bij ons: Te Gek Om Los Te Lopen. Tante Rikie heeft de vrijdagavondprogrammering van de Exoticana nagelaten aan hem. Want Kees = Feest. Bekijk hier welke artiesten we allemaal op ons heerlijke plekje ontvangen.

In onze achtertuin kan je heerlijk genieten van ons natuurlijke zwemvijver (Playa). Daar zijn allerlei activiteiten met Aerobic Funk. Touwtrekken, limbodansen, volleybal, een corn hole spel en lekker suppen. Meer zin om loungen? Ook dat is mogelijk: in onze waterpijplounge! We hebben weer heerlijke badmeesters in dienst en je kan misschien wel met ze op de foto in onze TAPED photobooth. In onze achtertuin kan je ook jouw positiviteitstank vullen. Zet een koptelefoon op en begin met Blijtanken. En zin in een massage? Dan ben je bij Playa Exoticana aan het juiste adres in de massagesalon.

We hebben ook de Dampkring bij onze love-triangle kunnen betrekken. Hoe chill is dat? Lekker bijkomen in de fijne hangnetten en genieten van talloze acts. In ons chill-Colosseum kom je dan ook niets te kort als het om theater of relaxte muziek gaat.
Welkom in ons nieuwe onderkomen, PLAYA EXOTICANA. Oh en ons vriendje Disaronno komt je hier ook nog vermaken, want bij een goed gezelschap hoort ook een heerlijke verfrissing. Bestel lekker jouw Disaronno Velvet cocktails.

We zien jullie snel op onze housewarming!

Terug naar overzicht
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten