0
Zoeken Winkelmand 0

Win met jouw band een optreden op de Zwarte Cross 2022 op The Busker Kampvuurpodium

gepubliceerd op 18 mei 2022

Maak je muziek en droom jij van een optreden op de Zwarte Cross? Dit is je kans. Samen met onze nieuwe partner The Busker Irish Whiskey hebben wij voor jouw band een spot op het The Busker Kampvuurpodium beschikbaar.

Wie zoeken wij?
We zoeken enthousiaste, coole bands die een optreden op de Zwarte Cross wel aandurven. Beginnend of ervaren, jong of oud, covers of eigen werk, rock of pop; dat maakt niet uit. Het gaat om de kwaliteit van jouw band en de sfeer, de vibe en de energie die jullie laten zien. The Busker is vernoemd naar het fenomeen ‘busking’, spontaan optreden op straat met de open gitaarkoffer als fooienpot. Bij die optredens draait het niet in de eerste plaats om de geluidskwaliteit of de juiste outfit maar juist wel om: performance, de magie van het moment en hoe het publiek meekrijgen. Daar sluit deze actie goed op aan vinden wij.

Wat moet je doen?
We vragen om een video van je band live in actie in jullie oefenhok. Gewoon gefilmd met je telefoon, het hoeft helemaal geen flashy filmproductie te zijn dus iedereen kan eenvoudig meedoen. Upload de video op YouTube en stuur de link van de video naar [email protected] vóór 1 juni. Voeg een bio van je band toe en eventueel jullie website en een link naar jullie Spotify-pagina of Bandcamp-pagina. Heb je geen studio-opnames? Dat maakt niet uit: de video van je band die lekker keihard staat te knappen in het oefenhoek is voor ons het belangrijkste.

Wat win je precies?
Samen met The Busker Irish Whiskey kiezen wij de winnende band. De winnende band treedt op op zaterdag 16 juli van 23:30-00:30, prime time dus! Bandleden krijgen een heel weekend toegang tot de Zwarte Cross, dus ook op vrijdag en zondag naast de zaterdag van het optreden.

The Busker Kampvuurpodium
Het Kampvuur is misschien wel de gezelligste plek van het festival! ’s Nachts bij het vuur lachen en sprèkken met je campingburen, romantisch in de vlammen staren met je nieuwe liefde of dansen op lekkere deunen van bandjes die spelen bij het kampvuur. Sta je op de Zwarte Cross-camping? Zorg dan dat je na twaalven bij het Kampvuur aanschuift! Je vindt het kampvuurpodium in het Walhalla – het festivalterrein exclusief voor campingbezoekers. Daar gaat het feestje extra lang door!

Terug naar overzicht
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten