0
Zoeken Winkelmand 0

Win met jouw band een optreden op de Zwarte Cross 2023 op The Busker Open Podium

gepubliceerd op 26 mei 2023

Verover je plek op de Zwarte Cross met The Busker Bandcompetitie.

Als je droomt van muziek maken op een heel groot festival, dan is in je stoutste dromen vast wel eens de Zwarte Cross voorbijgekomen. Zullen we je eens wat moois vertellen? Die droom kan zomaar werkelijkheid worden. Jij kan met je band onderdeel uitmaken van Nederlands grootste festival. Doe mee aan de The Busker Bandcompetitie en wie weet komt jouw fantasie wel uit.

En het mooie is dat het niet uitmaakt welk genre je speelt. Al is het Egyptische folkrock, Japanse Nintendocore of zijn het Noord-Macedonische Balkanschlagers. Elke band en elk genre maakt evenveel kans.

Vorig jaar was deze bandwedstrijd al een groot succes. Onze mailbox liep vol met aanmeldingen. Uit die grote hoop deelnemers worstelde WILDMAN zich naar boven en kroonde zich tot de grote winnaar van de The Busker Bandcompetitie. Wat ze wonnen? Een optreden op het Kampvuurpodium. Dit jaar doen we er nog een riante schep met de graafmachine bovenop. We hebben namelijk niet één, niet twee maar drie spots vrij op het Open Podium van de Zwarte Cross. Iedere avond (vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juli) sluit er een andere band af.

Waar zijn we naar op zoek?
Beginnende of ervaren, enthousiaste en/of coole bands (eigenlijk dus alle soorten bands) die toe zijn aan de volgende stap in hun muzikale ontdekkingsreis. Muzikanten die willen knappen voor een groot publiek en niet bang zijn om zich bloot te stellen aan duizenden Zwarte Crossers. Geef het optreden van je leven en wie weet brengt het je nog heel veel meer. Het gaat in eerste instantie niet om geluidskwaliteit, maar om performance, plezier en de magie van het moment. Zet de eerste stappen in de festivalwereld en laat onze bezoekers kennis maken met jouw muziek.

Wat moet je doen?
Meld je tot en met 11 juni aan via [email protected], stuur je demo op en vertel in het kort wat over jouw band. Op basis hiervan kiezen onze boekers drie winnaars uit die we aan de legendarische line-up van de Zwarte Cross toe gaan voegen. Aanmelden kan t/m 11 juni 2023. stuur je demo of video op en vertel in het kort wat over jouw band. Voeg alles toe wat interessant is. Een link naar jullie Spotify, website, socials, krantenknipsels, etc. Op basis van jouw info kiezen onze boekers drie winnaars uit die we aan de legendarische line-up van de Zwarte Cross toe gaan voegen.

Terug naar overzicht
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten