0
Zoeken Winkelmand 0

Zwarte Cross 2019: binnen een uur uitverkocht na rommelige voorverkoop

gepubliceerd op 17 november 2018

Beste Zwarte Crossers,

De kaarten voor de Zwarte Cross 2019 zijn uitverkocht. Waar wij er bij de vorige editie vier maanden over deden om alle kaarten te verkopen, duurde dit vandaag slechts een uur. Op dit moment zullen er dolgelukkige bezoekers door hun huis springen, maar er zullen ook mensen zijn die balen als een stekker. Bij die laatste groep horen wij ook.

Dat er vandaag meer vraag dan aanbod zou zijn hadden wij verwacht. Sterker nog, wij hielden rekening met het binnen een dag uitverkopen van de Zwarte Cross 2019. Echter, de manier waarop dit gegaan is, verdient allerminst de schoonheidsprijs. Toen om 11:00 uur de voorverkoop van start ging liep menigeen vast tijdens het bestelproces of kon men de server niet bereiken. De voorbereidingsmaatregelen die wij met onze technische partners hadden getroffen waren ontoereikend. Achteraf bleek dat onze hostingpartner de gigantische toestroom niet kon verwerken richting de ticketserver. Hierdoor hebben wij niet de service kunnen verlenen die wij nastreven. De hele gang van zaken riep veel onduidelijkheid, frustratie en soms ook boosheid op bij onze bezoekers. Volkomen begrijpelijk en terecht overigens.

Op dit moment zijn er geen kaarten beschikbaar voor de Zwarte Cross 2019. Aangezien ook veel geĂŻnteresseerden meerdere malen geprobeerd hebben om kaarten te bestellen, zijn er ook dubbele bestellingen geplaatst. Zodra door de banken alle betalingen verwerkt zijn, weten wij hoe de vlag er daadwerkelijk bij hangt. Voordat wij iemand blij maken met een dode mus: vanwege de enorme animo verwachten wij niet dat er opnieuw kaarten beschikbaar komen. Omdat het hele proces voor ons vrij chaotisch is verlopen kunnen wij hier op dit moment nog geen uitspraken over doen. Komende week zal dit helder worden.

Mocht je je afvragen of je bestelling gelukt is:
– Je bestelling is gelukt als je betaald hebt en een bevestigingse-mail hebt ontvangen. Na 24 uur kun je de kaarten downloaden.
– Mocht je ergens anders in het bestelproces zijn vastgelopen dan kunnen we op dit moment niet garanderen dat je bestelling daadwerkelijk gelukt is.

Duizend maal onze oprechte excuses aan iedereen die wij teleurgesteld hebben. Iedereen die het wel gelukt is om kaarten te bemachtigen: gefeliciteerd!

Feestfabriek Alles Komt Goed BV

Terug naar overzicht
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten