0
Zoeken Winkelmand 0

Crossbaan

Op de crossbaan van de Zwarte Cross zie en zag je onder andere: de wereldtop van de motocross in de topklassen 250cc en 500cc tijdens de Dutch Masters of Motocross, Tante Rikie op een koets voortgetrokken door een span dolle hengsten, crossende kids in de Calimeroklasse…

…een roze legertank van een Brabantse kameradengroep met twee leden van het Russische Pussy Riot aan boord, crosstalenten strijdend om de Gouden Helm in de 85CC Grote Wielen, een boze M&M, schaatskampioen Mark Tuitert met een protestbord in de Demonstratieklasse, 450 poedelnaakte demonstranten in de Naked Run For Freedom, wegracemotoren met noppenbanden, een wagen met een waterkanon dat het VIP-deck trakteert op een frisse douche, een carbidkanon gemaakt uit een voersilo, honderden geweldige, ronkende, rokende en prachtige ludieke bouwwerken en nog heel veer meer.

Naar Podia

Naked Run For Freedom op de Zwarte Cross 2013

Er zijn nog tickets beschikbaar!Op donderdag ligt de hele Zwarte Cross er nog fris, fruitig en maagdelijk als een pasgeboren lammetje bij. Wil jij dat met je eigen ogen zien? Nou, dan hebben we goed nieuws: dat kan!