0
Zoeken Winkelmand 0

Danny Panadero

Een optreden van Danny Panadero is in één  woord:  een belevenis!

Danny Panadero is een entertainer pur sang, die, met humor, theater en een fantastische zangstem, het publiek weet te raken met zijn eigen repertoire en onvervalste meezingers. Naast zijn Nederlandstalige repertoire draait Danny zijn handjes ook niet om voor  Engelstalige hits.

Deze duizendpoot voelt zich overal thuis. In een huiskamer tussen de schuifdeuren, in een klein café aan de haven of een stadion, het maakt Danny niet uit. Zijn slogan is: “as Danny ut niet singt, wil jij ut niet hore!”

Naast zanger is Danny ook een begenadigd presentator en mondharmonicaspeler .

Hij wordt dan ook regelmatig voor meerdere disciplines ingezet. Hij was al te zien bij het WK voetbal in Stuttgart, het EK voetbal Bern/Basel (met onnavolgbaar optreden bij Giel3fm) op de Zwarte Cross, Dauwpop, Dutch Valley, 4 daagse feesten Nijmegen,  Paaspop Schijndel, Oerol, Zo.Festival bezocht hij het Coen en Sander Fest en kwam regelmatig als vaste gast langs in het Glazen huis om een verpletterende indruk achter te laten.

Na zijn WK nummer ‘Oranje Olé’, EK nummer ‘Goal’, Kerstsingle ‘Kerst mis met jou’ scoorde hij zijn grootste hit In de winter van 2010/2011 getiteld: FUK JOE (ik heb een hit omdat er Fuck You in zit). Een nu al klassieke carnavalsplaat die veelvuldig werd gedraaid op radio en TV  en waarmee hij zich definitief op de kaart heeft gezet. Na zijn zomersingle “Hieperdepiep ik heb een poliep”, zijn après-ski hit “Skiejuh” en wk single“Nederland wordt Kampioen” scoort hij met zijn single Danny’s Autopaleis wederom een hit en zullen er nog vele pareltjes volgen.

andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
Naar Programma Naar Blokkenschema