0
Zoeken Winkelmand 0

Aanvang Tante Rikie's Defilé

Op zondag 17 juli komt het afscheid van Tante Rikie wel heel dichtbij. Na de kerkdienst en Boh Foi Toch, ditmaal op het Hoofdpodium, organiseren we een prachtig eerbetoon voor Tante Rikie. Het Hoofdpodium zal het toneel zijn voor dit grote eerbetoon en dus is er plek zat voor iedereen die nog even een keer wil zwaaien, juichen en klappen voor Tante Rikie. Ook zouden we het heel erg leuk vinden als iedereen die van Tante Rikie houdt haar verrast met een persoonlijke kaart, een tekening of een gedichtje op papier. Zoveel dat we haar huis er twaalf keer mee kunnen behangen.

Het is gedurende een uur zelfs mogelijk om Tante Rikie persoonlijk te bedanken voor al die jaren feest, muziek, cross en gezelligheid. Vanzelfsprekend kunnen we niet iedereen ontvangen op het podium binnen de gestelde tijd en we willen Rikie ook niet oververmoeid van het handen schudden haar welverdiende pensioen insturen. Een zwaaiarm lag al vaker op de loer tijdens een lang weekend Zwarte Cross. 

Hoofd, schouders, knie, teen en lintjes
Haar nieuwe vriendje Frans Bauer komt speciaal voor de gelegenheid optreden en vermoedelijk zullen ze samen hun enorme hit nog ten gehore brengen. Daarnaast zal er een moment zijn waarop we samen de mensen van de Lintjesregen in het zonnetje zullen zetten.
Bovenal willen we graag samen met iedereen die Rikie een warm hart toedraagt een prachtig eerbetoon neerzetten. Komt allen! 

andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
Naar Programma Naar Blokkenschema