0
Zoeken Winkelmand 0

The Party Experience

Hij leeft nog, dus hij is er weer bij….de muzikale dinosaurus P.D. Timmie en zijn collectief van The Party Experience in Le Garage! Ook dit jaar 4 dagen muziek, theater en ongein vanuit onze TV Studio!

Le Garage waar de geur van het festival zoals het vroeger was nog van de grond kan worden opgesnoven en theaterman P.D. Timmie en de Feestfabriek in prachtig samenspel de huiskamer inrichten voor de rijders.

Zonder rijders géén Zwarte Cross!

Nieuwer dan nieuw is het spel De Putoline Patsers, waarbij je uitgedaagd wordt om zo lang mogelijk aan een stang te gaan hangen. Survival of the fittest!

Het collectief bestaat dit jaar uit P.D. Timmie (Theo Tankink) die ondersteunt wordt door Bas vol Gas en D.J. Wimpie.

Op zaterdag komt er de ploeg bij van Johnsen and friends en op zondag zetten we de hele ijzeren bak weer op de kop met een gastoptreden van De Gekke Boys. Als er dan net als afgelopen jaar ook nog spontaan vrouw en kinderen van P.D. Timmie binnen lopen die het podium vullen met huns dansmoves is het helemaal compleet.

Special guest.

Alsof het niet op kan lopen er ook nog onderhandelingen met de security, die ook dit jaar zelf mee wil doen en zelfs mee wil zingen.

Waar oe…..an de kante ….. oei te laat: De Haan is Dood.

andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
Naar Programma Naar Blokkenschema