0
Zoeken Winkelmand 0

Thijs Kemperink

Thijs Kemperink is al jaren een vaste waarde op de Theaterweide en dit jaar heten we hem Welkom Thuus in de Theatertent én in de Schaterbar. Omdat die er alweer bij is zou je haast denken dat er meer is tussen Tante Rikie en neefje Thijs.

Het hele weekend zal hij de bezoekers vermaken en zorgen dat zowel publiek als artiest zich thuis voelen. Tevens kondigt hij alle artiesten op het buitenpodium op zijn eigen droge wijze aan. Speciaal voor deze editie van de Zwarte Cross schreef hij een show die dezelfde titel draagt als het thema van het festival: Welkom Thuus! Geen rode draad, geen gevoelige thema’s, maar gewoon lekker onbekommerd lachen en samen vieren dat het weer kan! Een bourgondische Tukker, gek op gezelligheid en hij houdt zich graag bezig met de zaken waar het echt om draait in het leven. Dus geen politieke humor of allerlei maatschappelijke zaken afbranden. Oost West, Thijs Best!

En alsof dat nog niet genoeg is, vind je de in Twente geboren en getogen Thijs ook nog in de Schaterbar. Hij heeft zich stap voor stap opgewerkt binnen het cabaret-en comedylandschap. Hij won echter geen enkele comedyprijs, omdat hij aan geen enkele wedstrijd heeft meegedaan. Wél gaat de energieke krullenbol succesvol het hele land door, met avondvullende shows en als comedian. Theaters, festivals en huiskamers; Thijs komt overal graag, als het er maar gezellig is. Met zijn zelfspot, levenslust en kritische blik op alledaagse zaken is ieder optreden een feestje. Thijs houdt zichzelf en zijn publiek graag een spiegel voor, met als resultaat dat je je altijd wel ergens in herkent.

Je vindt ‘m dus op vrijdag in de Theatertent en tijdens het Zwarte Cross-weekend kun je ‘m ook nog meerdere keren spotten in de Schaterbar én her en der op de Theaterweide. Check het blokkenschema voor het volledige programma van de Schaterbar, inclusief de tijden van de shows.

andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
Naar Programma Naar Blokkenschema