0
Zoeken Winkelmand 0

VJ Spikkelpaard

Er was maar één feest nodig om te beseffen dat Michiel Block VJ wilde worden. Na tien jaar geluidstechnicus te zijn geweest, zou VJ’en, de nieuwe passie in zijn leven worden! Gewapend met een nieuwe laptop, een controller en vrijwel geen kennis springt Michiel Block in het donker en probeerde toegang te krijgen tot de VJ-academie, zonder succes.

Maar eerder dan verwacht ging hij samenwerken met wijlen Jeroen “Superduck” Jansen, die hem leerde hoe hij VJ moest worden en misschien nog belangrijker, hoe hij een VJ moest zijn! Nog geen 4 maanden later deed Michiel zijn eerste grote optreden op de Amsterdam Gay Pride, het Rembrandtplein voor 8000 mensen, waarbij hij elke beginnersfout maakte die je maar kunt maken. Maar vanaf dat moment ging het heel snel. Door zijn baan begin 2013 op te zeggen, een beetje geluk, wat brutaliteit en hulp van vrienden, belandde hij die zomer op Ibiza voor een residentie in de destijds onlangs gerenoveerde Superclub Eden.

Eenmaal terug en na ruim 10 jaar dat hij nu bezig is en talloze optredens, festivals en gekke evenementen later met nog veel meer bekende, onbekende en wereldberoemde artiesten waarvoor hij heeft ge vj’ed heeft VJ Spikkelpaard zijn plekje binnen de VJ wereld verdiend.

Nu te zien in Het Stookhok!

andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
Naar Programma Naar Blokkenschema