Zwarte Cross Camping: Daar gebeurt het!

De camping van de Zwarte Cross is het mooiste wat je kan overkomen. Alleen maar lachende gezichten en iedereen heeft er een vakantiegevoel.

Wat is er allemaal te doen?

In het festivalterrein Walhalla op de camping staat het vermaarde "Rock 'n Roll Circus" waar tijdens de live optredens de sfeer menigmaal tot uitzinnige extase oploopt. Ook in het Walhalla is genoeg te doen met als klap op de vuurpijl het kampvuur met livemuziek waar je kunt nadenken over de zin van het leven met een lekker biertje bij het knapperende vuur.
Verder zijn er op de camping nog tal van faciliteiten zoals een restaurant, een massagesalon (dames en heren: liggen en smeren), een badhuis, een campingwinkel, een bakker met verse broodjes, een oplaadpunt voor je mobiele telefoon etc. 

Voor mensen die net iets meer luxe wensen is er kampeerhotel 'Grasnapolsky' met volledig ingerichte tenten, een privé terras, sauna, jacuzzi, bar en een apart badhuis. Meer comfort en rust, maar toch dichtbijde camping zodat je niets van het feest hoeft te missen!   

Speciaal voor de campinggasten staat er een massageteam klaar met fysiotherapeuten, sportmasseurs en massagetherapeuten om je een welverdiende massage te geven. Heerlijk jezelf weer opladen en je te ontdoen van de spierpijn. Na een bezoek kun je er weer vol tegen aan!

Faciliteiten

Welke faciliteiten zijn er op de Zwarte Cross Camping. Klik hier voor meer info.

Campingkaart

Je kunt de Zwarte Cross Camping alleen maar op komen met een campingkaart. Wees er op tijd bij! 

Goed om te weten

  • Dagkaarten en 3-Dagenkaarten geven GEEN toegang tot de camping.
  • Als je in het bezit bent van een campingkaart hoef je GEEN aparte dagkaarten meer te bestellen; je kunt met een campingkaart dus ook naar het festival- en crossterrein. Je hebt alleen geen toegang tot het rennerskwartier. Woon je in de buurt en slaap je thuis, maar wil je wel plankgas 's nachts in het 'Walhalla' feesten? Koop dan de campingkaart!

Openingstijden camping

De Zwarte Cross Camping zal op donderdag 13 juli 2017 de poorten openen en op maandag 17 juli 2017 om 12.00 uur is het feest voorbij.

Veel gestelde vragen over de camping

Wil je de antwoorden zien op veel gestelde vragen? Klik hier voor meer info.

Algemene voorwaarden

NB: Lees voordat je gaat kamperen onze Algemene voorwaarden!!

Huisregels

Tijdens de Zwarte Cross dienen alle bezoekers zich te houden aan de huisregels (zie algemene voorwaarden). Denk er goed aan dat moedwillige overtreders van de huisregels onherroepelijk door de beveiliging van het terrein zullen worden verwijderd.

Tante Rikie gaat hard dankzij

  • Nozem Oil
  • Grolsch
  • KNMV
  • 3FM Serious Request
  • Amnesty International