Motorcross: ku-j ’t zelf soms better? Laat maar zien dan!

Motorcross: ku-j ’t zelf soms better? Laat maar zien dan!

DENK JIJ AAN DE KANT VAN DE ZC-CROSSBAAN ALTIJD ‘DAT KAN IK ZELF OOK WEL’? NOU, LAAT HET MAAR EENS ZIEN DAN! VOOR IEDEREEN MET OF ZONDER CROSS-AMBITIES IS ER DIT JAAR DE MOTOROPSTAP IN HET STUNTVAK GROUND HERO. PROFESSIONELE KNMV-GECERTIFICEERDE INSTRUCTEURS HELPEN JE DE FIJNE KNEEPJES VAN HET CROSSVAK ONDER DE KNIE TE KRIJGEN. STAP OP EEN KTM FREERIDE E EN LAAT MAAR EENS ZIEN WAT JE IN HUIS HEBT EN OF JIJ DE BOEL ONDER CONTROLE KUNT HOUDEN. VAAK BU-J TE BANG!

Om ellende, brokken en andere narigheid te voorkomen, willen we wel alleen nuchtere figuren van boven de 18 op de elektrische motoren van KTM zien. Een blaastestje vooraf wordt daarom door ons geregeld! Vind jij het wel wat en wil jij eens een parcourtje afleggen? Vul dan vóór 1 juli even dit formulier in en dan laten we jou weten wanneer jij kunt starten en we jou op Ground Hero verwachten. Heb jij je opgegeven, dan word je op de door jou aangegeven festivaldag tussen 10:30u en 20:00u ingepland voor een aantal toffe crossrondes! Een half uurtje van tevoren aanwezig zijn met je ID is wel prettig.

Let wel op: wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Zit de planning al vol, dan zetten we je op de wachtlijst. Meld je aan en do you own stunt met de Motoropstap!

Terug naar overzicht