Bijtanken op het Nozem Tweetaktterras

Bijtanken op het Nozem Tweetaktterras

Na jarenlange trouwe dienst doen Nozem-hosts Chuck & Berry een stapje terug. Ze gaan genieten van een paar heerlijke Nozem-cocktails ergens op een tropisch eiland. Goed bekeken, kearls! Dat betekent dat we een spiksplinternieuw programma op poten hebben gezet voor het Nozem Tweetaktterras, dat als vanouds te maken heeft met brommers en rock ’n roll.

  • Proef de overheerlijke Nozem-burgers en -cocktails;
  • De mannen van Joucke’s Barbershop knippen de man en verzorgen de baard. De dames kunnen er met de beentjes om hoog, om ze te laten scheren met open mes. Gladder en zachter wordt ’t niet!
  • Radio Barkas, het kleinste radiostation van de Benelux, verzorgt vintage muziek op dit leukste terras van de Zwarte Cross. Ze zijn gespecialiseerd in de perfecte achtergrondsfeer en knappen er flink op tijdens het nachtelijk dansen. Originele singletjes en LP’s uit de jaren vijftig en zestig, van rock ‘n roll tot ska, surf, soul en mambo, van rhythm & blues tot funk, exotische jazz, calypso en cumbia. Hits of onbekend werk: hoe dan ook wordt het een feest.
  • Verrassingsoptredens op het Nozem-podium, van o.a. The Shavers, Hilltop Howlers, Helloweeners en MonoMan.

Dus dit jaar weer vol gas op ’t Tweetaktterras!

Terug naar overzicht