De camping is geopend! Welkom thuus, Zwarte Crossers!

De camping is geopend! Welkom thuus, Zwarte Crossers!

De campingpoorten zijn zojuist geopend. Dat betekent dat de Zwarte Cross 2018 officieel is begonnen! Mooi om jullie allemaal zo goedgemutst binnen te zien komen. Een boel bekende gezichten, maar ook veel nieuwe. Tof dat jullie er zijn, welkom thuus! 

Opening camping. WELKOM THUUS!

Geplaatst door Zwarte Cross op Donderdag 12 juli 2018

Zojuist (10:00 uur) is de camping geopend. Hiermee is de Zwarte Cross 2018 officieel van start gegaan. Hoera! Wij waren er helemaal klaar voor en er stond al flink wat volk voor de poort. Om bezoekers niet langer te laten wachten en een goede doorstroom te realiseren hebben we besloten om de camping twee uur eerder te openen.

Om 14:00 uur beginnen we met het programma. Niet alleen muziek, maar ook stunts en meer. Het is potdomme niet voor niets de Zwarte Cross! Klik en kiek hier moar ‘s. De weersvoorspellingen zijn super, de stemming zit er lekker in en Tante Rikie ziet er oogverblindenderderder uit dan ooit. Dit wordt een legendarische editie, lieve mensen, dat kan niet anders. Morgen gaat het volledige festivalterrein open en beginnen we ook met crossen. Wij kunnen niet wachten!

Terug naar overzicht