CJP-leden opgelet!

CJP-leden opgelet!

kunst en cultuur toegankelijk houden voor jongeren, dat is wat cjp doet. We vinden dat een hele goede zaak, en zijn daarom trots dat we weer met deze club samenwerken! speciaal voor cjp-leden hebben we een mooi aanbod op onze vrijdagkaarten. CJP-pashouders die nog graag naar de Zwarte Cross willen op vrijdag 14 juli, krijgen nu exclusieve korting op een bestelling van 2 vrijdagkaarten. Voor deze actie zijn een beperkt aantal vrijdagkaarten beschikbaar gesteld, dus wees er snel bij!

Hoe dan?
Je kunt nu 2 dagkaarten voor de vrijdag kopen voor €50,00 (ipv €60,00). Hiervoor heb je dus al een CJP-pas nodig, want de code van je pas moet je invullen om van deze deal gebruik te kunnen maken. Ga direct naar onze ticketshop om gebruik te maken van deze actie.

Nog geen CJP-lid?
Ben je nog geen CJP-lid, maar wil je dit wel graag worden en ook direct gebruikmaken van de korting op 2 vrijdagkaarten? Dan hebben we nog zo’n ultra-vette deal voor je. Koop 2 dagkaarten voor de vrijdag voor €50,00 (ipv €60,00) én direct je CJP-pas voor €10,00 (ipv €17,50). Mooi toch? Nou, klik dan hier om direct gebruik te maken van deze combi-deal!

Voor meer informatie en vragen over het lidmaatschap, ga naar www.cjp.nl. Kijk dan direct even bij de CJP Inspirators, want daar straalt onze Tante Rikie, tussen namen als Hardwell, Lucky Fonz III en Paul de Leeuw!

Terug naar overzicht