#Talentenupdate: Caspers Tsjechische Trainingskamp-taferelen en Tristan vlogt er weer op los

#Talentenupdate: Caspers Tsjechische Trainingskamp-taferelen en Tristan vlogt er weer op los

Casper is weer op een bijzondere plek op de wereld verzeild geraakt voor een trainingskamp. Hij beschrijft wat er allemaal bij zo’n trainingskamp komt kijken, van transport tot verblijf en voeding. Je moet er wat voor over hebben!

Shana was blij dat ze na een aantal weken eindelijk weer wedstrijden mocht rijden. In het laatste weekend van juli deed ze mee aan de derde wedstrijd van het WK dames in Loket, Tsjechië. In haar blog lees je hoe de wedstrijd verliep en naar welke Europese bestemming ze nu weer onderweg is.

Victor was in Donington voor het raceweekend, dat eindigde met mooie resultaten. Tussendoor kwam hij nog even gedag zeggen op de Zwarte Cross, maar al snel was het tijd voor het volgende tripje: een gastoptreden in het Duitse IDM-Kampioenschap. Lees hier wat daar allemaal gebeurde.

Ibrahim zit momenteel in Ethiopië voor een hoogtestage, waar hij weer even moest wennen aan een offline bestaan. Het is ‘m toch gelukt om ons een nieuw blog toe te sturen, waarin hij een korte introductie van zijn nieuwe stage geeft.

Tristan vlogt liever dan hij schrijft. En dat vinden we leuk! In de video laat hij zien hoe zijn World Cup weekend in Les Gets verliep.

Terug naar overzicht