VrijMiBo XXL: Kom naar de grootste vrijdagmiddagborrel van Nederland!

VrijMiBo XXL: Kom naar de grootste vrijdagmiddagborrel van Nederland!

Iedereen kent hem nu wel een keer, die standaard ‘VrijMiBo’ met je favoriete en minder favoriete collega’s in je suffe en muffe kantoor. Maar het is tijd voor vreugde! Op vrijdag 14 juli vindt namelijk de meest geniale en de grootste VrijMiBo van Nederland plaats. De VrijMiBo XXL! Samen proosten met je oude vertrouwde én je spiksplinternieuwe collega’s op de zomer(vakantie)! En dat doe je op de meest ultieme locatie van deze aardkloot: in de Heilige Weilanden van Tante Rikie.

Natuurlijk is er ruimte om op de dit jaar uitgebreide terrassen van the Roadhouse en Bayou even bij te praten en ook kort maar krachtig de mensen die afscheid gaan nemen in het zonnetje te zetten. Wel is het hierna al rap tijd om de VrijMiBo XXL tot in den treure te gaan vieren! Duik met je collega’s de dampende Reggaeweide in, lach hard en verwonder je in de Theaterweide, gooi de heupen los in Exoticana, beuk in een knappende Roadhouse, hak de Dansvloer de grond in en doe nog iets bij de overige tientallen podia. Vergeet ook niet af en toe wat eten en drinken in je vuistje te drukken. Aan de variatie zal het niet liggen!

Naast dit alles is er ook de gelegenheid om je nieuwe Zwarte Cross-collega’s wat beter te leren kennen. Er lopen namelijk nog wat meer mensen rond op deze VrijMiBo XXL. Hoeveel kinderen heeft Peter eigenlijk? Naar welke kapper gaat Marjolein? Hoeveel grasmaaiers heeft Anita? Welke seksuele voorkeur heeft Mark? En welke seksuele voorkeur heeft zijn vriend Sjoerd? Relaties zijn op deze ‘werkvloer’ overigens gewoon toegestaan.

Wat nu? Nu wordt het tijd je collega’s en je baas te mobiliseren voor de grootste en gezelligste VrijMiBo van Nederland! Intimideren mag ook. Die baas van je heeft geld zat en kan kaarten bestellen op factuur en dus profiteren van de BTW 😉 En het is bijna vakantie en zo’n kaartje kost maar 30 eurootjes. Vaak bu-j te bang! Wat krijg je ervoor terug? De gaafste VrijMiBo van Nederland en omstreken, 16 uur plezier, honderden artiesten, tientallen overheerlijke keukens, cross van wereldniveau, een knipoog van Tante Rikie en bovenal de mooiste VrijMiBo met je (toekomstige) collega’s. Ooit.

Alles en iedereen kan nog altijd gezellig aansluiten, want er zijn nog tickets voor deze VrijMiBo XXL. Hier: www.zwartecross.nl/tickets. Laat ook nog even weten of je komt via dit evenement: VrijMiBo XXL op de Zwarte Cross 2017. Tag je baas en je collega’s en dan zien we jullie op 14 juli!

Terug naar overzicht