Wat je moet weten als je wil crossen op de Zwarte Cross 2018

Wat je moet weten als je wil crossen op de Zwarte Cross 2018

Wagenbouwers en crossers, de inschrijvingen voor de Zwarte Cross 2018 opent op 4 november. Voor sommigen van jullie is de procedure inmiddels gesneden koek. Anderen zijn nieuw in deze magische wereld. Ieder jaar is er wel weer iets veranderd ten opzichte van voorgaande jaren. Daarom hier het hele verhaal, lees ’t goed door.

Stap 1:

Zorg dat je zaterdagochtend vanaf 11:00 uur klaar zit. Als je slim bent achter een PC of laptop met steady internetverbinding. Een telefoon of tablet werkt ook, maar op een PC of laptop ben je waarschijnlijk net iets sneller en de ervaring leert dat die klassen behooorrrrrlijk snel vol zitten.

Stap 2:

Ga naar het allerlaatste nieuws op www.zwartecross.nl of onze facebookpagina, waar wij de inschrijflinks bekendmaken, en schrijf je in voor de klasse waaraan je wilt deelnemen. LET OP! Inschrijving opent net als vorig jaar volgens het onderstaande tijdschema (door de inschrijvingen te spreiden verminderen we de kans op storing). Schrijf je niet zomaar klakkeloos in voor alle crossklassen, want uiteraard hebben wij er wel een uitgekookte selectieprocedure achter zitten! 😉

Tijd:      Klasse:
11:00     Wegraceklasse
11:30     Race Del Rio (NIEUW!)
12:00     Zwaargewichtklasse
12:30     Specialklasse
13:00     Nek Aan Nek Race (NIEUW!)
13:30     Brommerklasse

Let op dat je bij het inschrijven de algemene voorwaarden HELEMAAL doorscrollt, pas dan kun je deze accepteren. De voorwaarden kun je hier alvast lezen. Door onderaan de inschrijving het vinkje aan te zetten ga je akkoord met onze ticketvoorwaarden en ga je tevens akkoord met onze verzekeringsvoorwaarden.

Voor de Brommerklasse en Wegraceklasse geldt; zo snel je bestelling inclusief betaling is afgerond ontvang je de e-tickets en doe je mee! De ervaring leert dat deze klassen erg snel vol zitten. Zorg dat je op tijd bent, vol=vol! Een ticket voor het rennerskwartier kost 80 euro (incl. 5 euro toeristenbelasting).

Wil je meedoen in de Race Del Rio, Nek Aan Nek Race, Zwaargewichtklasse of de Specialklasse? Dan volgt stap 3.

Stap 3:

Nadat je hebt ingeschreven, ontvang je van ons de volgende mail:

Beste,

Je hebt je ingeschreven voor [klasse], maar inschrijven betekent niet automatisch deelnemen! Oh nee? Nee! Oh!

Nu begint het pas, want je dient vóór 19 november 2017 een ontwerp/idee/tekening aan te leveren. De crosscommissie zal jullie idee beoordelen op creativiteit en originaliteit. Voor 1 januari 2018 ontvangen jullie bericht of jullie zijn toegelaten. Spannend hé!?

Hoe dan? Je kunt binnen enkele uren ná de inschrijvingen, inloggen in het cross-portaal:

1) Ga naar: http://cross.feestfabriek.nl en klik eerst op registreren! Dit is eenmalig nodig en kan alleen met het mailadres waarmee je je hebt ingeschreven.
Als je al eerder een account hebt aangemaakt, dan is je account nog actief en hoef je je niet opnieuw te registreren. Een stukje service van onze kant.

Wachtwoord kwijt? KUL! Klik op ‘inloggen’ en op ‘klik hier als je je wachtwoord vergeten bent’.

2) Na het activeren van je account kun je inloggen met je mailadres en gekozen wachtwoord. Tips voor wachtwoorden: ‘TanteRikie69’, ‘Rikie4Queen’ en ‘666Zilveruitjes’.

3) Kies een teamnaam en upload je ontwerp met enige toelichting.

Als de crosscommissie jullie meent toe te laten, ontvang je op hetzelfde mailadres een betaallink. Je dient de bestelling binnen 48 uur te betalen, anders vervalt de inschrijving. Je deelname is pas definitief als de crosscommissie jullie heeft toegelaten en de tickets zijn betaald. Zij zijn niet heel gevoelig voor omkoping en bedreigingen, maar proberen kan altijd…

Red ow d’r met!

Heel veel succes met inschrijven en tot op het Rennerskwartier en de crossbaan op de Zwarte Cross 2018.

Terug naar overzicht