Odes aan je grote helden: dit is het programma van de Undercovertent!

Odes aan je grote helden: dit is het programma van de Undercovertent!

Nee, geen flauwe look-a-likes en verkleedpartijtjes… In de Undercovertent zie je voor het 11e jaar op rij de odes die de allerbeste muzikanten van Nederland samen geven aan hun helden! Deze gelegenheidsformaties, met muzikanten van bands als Bertolf, Birth of Joy, Bettie Serveert, De Staat en Typhoon (om er maar een paar te noemen), hebben zich sufgeoefend om alle nummers van hun helden uit het hoofd te leren en gezamenlijk met volledige overtuiging te brengen. En dat doen ze! Ze geven alles en daardoor klinkt het soms zelfs beter dan het origineel… In De Hip in Deventer hebben ze hun skills al laten zien. Rikie zag dat het goed was en heeft de crème de la crème voor je op de bühne van de Undercovertent gezet.

Gisteravond is het Undercoverprogramma gepresenteerd in undercover-walhalla De Hip in Deventer, dus nu is het aan ons om jullie ook te verblijden met het goede nieuws. Dit zijn de supervette tributes, gebracht door steengoede rasmuzikanten, die jullie gaan zien op de Zwarte Cross:

Rage Against The MachineAndré HazesMotörheadGolden EarringBlack SabbathIron MaidenRed Hot Chili PeppersAC/DCLynyrd SkynyrdEric ClaptonDeep PurplePeter Green’s Fleetwood MacFleetwood MacBon JoviCreedence Clearwater SurvivalAerosmithBlack CrowesMetallicaMumford & SonsThe CureGuns N’ RosesBlondieSimple MindsBee GeesSupertramp

Terug naar overzicht