0
Zoeken Winkelmand 0

Dit is wat je moet weten voor de kaartverkoop op 18 november

gepubliceerd op 14 november 2023

Er is al veel weg, maar er zijn nog flink wat donderdagkaarten én weekendkaarten voor het gezelligste stukje camping van Nederland!

Bestel hier je tickets

Zwarte Crossers! Zaterdag 18 november, om klokslag 11.00 uur, start de wereldwijde kaartverkoop voor de Zwarte Cross 2024. Zet je wekker(s), check of je laptop het nog doet en zorg dat je er klaar voor zit. Het gaat er dit jaar wel net even iets anders aan toe dan andere jaren. Zo ontvang je de tickets niet gelijk in je mail, maar zul je eerst de tickets moeten personaliseren. Lees dus vooral even verder, want dan leggen we het je allemaal uit en kun jij ervoor zorgen dat jij op 18 november optimaal voorbereid aan het digitale inschrijfluik verschijnt.

Welke kaartsoorten zijn er en hoeveel mag ik er bestellen tijdens de wereldwijde kaartverkoop?
Alles over onze beschikbare kaartsoorten en –prijzen lees je op deze pagina. Voor de wereldwijde kaartverkoop op 18 november geldt dat er max. 10 tickets per order gekocht kunnen worden. Harder!-fanclubleden kunnen vanaf 11 november alvast hun slag slaan op onze tickets, dus we kunnen niet garanderen dat op 18 november om 11.00 uur alle kaartsoorten nog beschikbaar zijn.

Hoe werkt de wachtrij?
Iedereen die voor 11.00 uur de link naar onze ticketshop heeft aangeklikt, krijgt om exact 11.00 uur een willekeurige plek in onze wachtrij. Iedereen die na 11.00 uur de link nog aanklikt, sluit achteraan in de rij. ’s Ochtends vroeg al gaan klaar zitten heeft dus geen zin, net als F5’en. Dat laatste kan er zelfs voor zorgen dat je weer achteraan in de rij kunt aansluiten.

Welke betaalmethoden zijn er tijdens de wereldwijde kaartverkoop beschikbaar?
Tijdens zowel de Harder!- als wereldwijde kaartverkoop is het mogelijk om gebruik te maken van één van de volgende betaalmethoden: iDeal, Bancontact en Sofort.

NIEUW Tickets personaliseren – mogelijk vanaf 20 november
Heb je tickets bemachtigd? Klasse! Dan zien we je op de Zwarte Cross 2024! Mits je jouw tickets gepersonaliseerd hebt, want dat is noodzakelijk. Dit is vanaf 20 november 2023 mogelijk. Elke bezoeker moet zijn/haar eigen toegangsticket(s) personaliseren om toegang te krijgen tot het evenement, via een persoonlijk Zwarte Cross-account. De hoofdboeker – degene wie de ticket(s) besteld heeft – ontvangt een mail van onze partner Paylogic zodra personalisatie beschikbaar is. Vanaf dan is het mogelijk om als hoofdboeker je eigen ticket(s) te claimen en om andere Zwarte Crossers uit te nodigen om de overige tickets die de hoofdboeker heeft gekocht te claimen. Nadat alle tickets* gepersonaliseerd zijn, ontvangt de hoofdboeker alle tickets per mail. Tot die tijd ontvang je dus géén tickets in je mail. Heb je nog vragen over personalisatie? Raadpleeg dan eerst onze FAQ.

* Jeugdkaarten hoeven niet gepersonaliseerd te worden. Deze ontvang je zodra de complete order is gepersonaliseerd.

Ditmaal is het ook mogelijk om naast je tickets merchandise te bestellen in de shop. Heb je naast tickets ook merchandise besteld? Dan wordt je bestelling binnen 2 – 7 werkdagen verzonden. Hiervan ontvang je een track & trace code per mail.

De tickets die ik wilde kopen, blijken uitverkocht. EN NU DAN?
Een combinatie van geduld en TicketSwap. Alleen bij TicketSwap garanderen we een 100% veilige transactie (de kaartkoper krijgt een splinternieuwe kaart uit ons systeem) én de verkoper mag maximaal 20% boven de aankoopprijs verkopen. Zijn we meteen van die doorverkoop-woekerprijzen af. Koop dus niet via andere kanalen!!!

LET OP: camper/caravan-, ’t Zilveruitje- en Grasnapolsky-kaarten kunnen niet aangeboden en gekocht worden op TicketSwap. Dit i.v.m. de borg die teruggestort wordt op de rekening van de koper die bij ons bekend is (eerste koper).

Nog vragen?
Heb je nog vragen? Check dan onze veelgestelde vragen, oftewel ‘FAQ‘.

Terug naar overzicht
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten