0
Zoeken Winkelmand 0

VAMOS A LA PLAYA GASOLINA

gepubliceerd op 30 juni 2022

In het gedruis van de vliegende motoren, gierende gitaren, maffe theateracts en doldwaze stunts, vind je een soort exotische oord op de Zwarte Cross waar je al deze indrukken even rustig kunt verwerken: Playa Gasolina! Welkom Thuus in onze oase van rust.

Surfergirls, beachboys, zonaanbidders, waterratten en andersoortige badgasten, opgelet. Ons festivalstrandje Playa Gasolina is dit jaar aangeharkt, doorgesmeerd, voorzien van een nieuwe entreepoort, gruwelijk opgevoerd en onze vrienden van Aerobic Funk zullen voor een bult vermaak zorgen tijdens diverse programmaonderdelen. Denk aan: Nederland in Beweging. Denk ook aan: Baywatch. Schud eens flink met je schedel en laat deze twee televisieprogramma’s samenvloeien in dat smoezelige breintje van je tot een zweterig, warm en opwindend conceptje. Wij wekken deze vunzigheid maar al te graag tot leven. Welkom bij de Aquarobics! Tot je middel in het water en dan lekker op de maat plonzen. Spetter pieter pater, ik kom een druppel later ga maar vast naar… de Megatent. En ben je klaar met het plonzen op de maat? Dan heb je wel een heerlijk drankje verdiend! En wat past daar nou beter bij dan een lekker verfrissend en exotisch biertje van Captain Jack?

Maak op Playa Gasolina ook kennis met Mister Gasolina. Deze gebronsde liefdesbaby van David Hasselhof (die hunk uit Baywatch) en Peter Fonda (die hunk uit Easy Rider) staat garant voor non-stop vermaak op en naast zijn motorbike. Deze motormuis gets his kicks on Route 69 en hij serveert een magisch drankje uit een jerrycan die qua smaak én werking kan concurreren met Nozem Oil. De Baywatch-brigade zit ook klaar om een oogje in het zeil te houden. En doe je iets wat volgens de badmeesters niet door de beugel kan? Dan zullen onze badmeesters je op ludieke wijze terugfluiten.

Dit is het programma van Playa Gasolina:

  • 13.00 – 14.00 uur Aquarobics
  • 14.00 – 15.00 uur Touwtrekken
  • 15.00 – 16.00 uur Limbodansen
  • 16.00 – 17.00 uur Aquarobics
  • 17.00 – 18.00 uur Touwtrekken, beachvolley of Hula Hoop workshop
  • 18.00 – 22.00 uur Beachparty

In De Oase (van rust), dit jaar gelegen aan de Playa, kun je ook genieten van een heerlijke massage, lurken aan een waterpijp, in de stoel gaan zitten bij de meesters van onze barbershop en een fotootje maken in de photobooth zodat je ook nog eens een mooie fysieke herinnering overhoudt aan het festivalweekend.

Deze editie wordt dankzij het programma van Captain Jack tropischer, exotischer en avontuurlijker dan ooit. VAMOS A LA PLAYA!

Terug naar overzicht
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten