0
Zoeken Winkelmand 0

Zwarte Cross Fanclub Harder! & Magazine Harder!

De Zwarte Cross heeft sinds 2008 een eigen fanclub en een eigen magazine met ondertussen 25.000 leden. Fanclubleden lezen Harder! Magazine en zijn bovendien 100% verzekerd van tickets voor de Zwarte Cross, omdat zij één week voorrang krijgen op de wereldwijde voorverkoop. Het lidmaatschap van de fanclub kost maar € 15,00 per jaar.

Inschrijven voor de Zwarte Cross fanclub Harder! is niet meer mogelijk.
In maart 2020 maakten we bekend dat we het ledental maximeren op 25.000. Dat getal is bereikt. Toen lieten we jullie weten: “We willen voorkomen dat de Zwarte Cross in de toekomst een ‘fanclubfeestje’ wordt. We zijn apetrots op de Zwarte Cross-fanclub Harder!, maar we willen niet dat iedereen in de toekomst fanclublid zou moeten zijn om überhaupt kans te maken op kaarten. Wij vinden dat ook niet-leden een kans moeten hebben om naar de Zwarte Cross te kunnen gaan.”

Fanclubleden ontvangen drie keer per jaar de 84 pagina’s tellende glossy Harder! Magazine thuis in de bus. Harder! Magazine is sinds editie 41 (december 2020) ook in de winkel te koop voor niet-fanclubleden voor € 4,95. Harder! Magazine wordt gemaakt door bedenkers en makers van de Zwarte Cross.

Harder! Magazine kent geen kaders, heeft vrijheid hoog in het vaandel en is wars van hokjesgeest. Daarom past het blad bij iedere vrije denker met een frisse blik en humor, ongeacht of hij of zij houdt van onze festivals. Je kunt de Harder! cool vinden of niet; er is geen tweede van.

Harder!-kaartverkoop
Ieder Harder!-fanclublid ontvangt een unieke toegangslink. Enkel via deze link kun je dan in de ticketshop komen. Als fanclublid kan je dus één week eerder dan de rest van de wereld tickets kopen voor de eerstvolgende Zwarte Cross. Zo ben je 100% gegarandeerd van een ticket.  

Wijzigen Harder!-lidmaatschap