0
Zoeken Winkelmand 0

CIVIC (AU)

Ken je het programma “Aussie Gold Hunters” op Discovery waarin stoere mannen en vrouwen in de snikhete outback van Australië met grote machines aan het hannesen zijn om een beetje goud bij elkaar te sprokkelen, ondertussen vechtend met allerlei wilde dieren en elkaar?

Ergens moet er een verloren aflevering zijn waar zo’n Australische cowboy met zijn Caterpillar graafmachine stuit op een zeecontainer die op 2 meter diepte verborgen lag.

De deuren van de container worden open gemaakt en binnen in de container staren 5 paar ogen verwilderd de indringer aan. De container zit ramvol versterkers en gitaren en lege flessen bier.

Het zweet druipt van de wanden en de lucht is niet te harden. Het is duidelijk dat we hier een groep oerrockers in hun natuurlijke habitat hebben ontdekt. Ze krijgen de naam CIVIC.

Inmiddels is het vijftal de wijde wereld ingestuurd en laat naast nieuwe fans overal een spoor van schraal bier en snikhete zandwoestijn achter.

En dit zijn precies de ingrediënten waar we zo gek op zijn in ons eigen stukje outback op de Zwarte Cross; Café Harder.

Welkom CIVIC.

andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
Naar Programma
Er zijn nog tickets beschikbaar!Op donderdag ligt de hele Zwarte Cross er nog fris, fruitig en maagdelijk als een pasgeboren lammetje bij. Wil jij dat met je eigen ogen zien? Nou, dan hebben we goed nieuws: dat kan!