0
Zoeken Winkelmand 0

Ella John

Ella is terug bij ons! Ella John haalt haar inspiratie uit levenslessen. De manier waarop ze haar woorden matcht en genres als, hiphop, trap en dancehall combineert tot haar eigen unieke sfeer, maakt Ella tot een echte artiest. Haar energieke karakter en toch relaxte vibe is de rode draad in al haar nummers en dit is ook terug te zien in Ella’s shows. Ze is niet bang om diepere betekenisvolle ervaringen te combineren met zware geluiden als trap en boombap. Sinds 2017 heeft Ella John independent vier EP’s en meerdere singles uitgebracht. Naast haar soloprojecten en singles, levert Ella John onder andere een bijdrage op ‘So so lobi 2’, ‘Smibtape C’, ‘Smibtape D’ en ‘Krauw Konnekt’. Ook werkt ze samen met Belgische artiesten Miss Angel en BERRY. Ella heeft twee 101Barz sessies gedaan en onder andere opgetreden op Zwarte Cross, Milkshake Festival, Woo-Hah en Boiler Room. 

2024 blijkt een vruchtbaar jaar voor Ella John. Januari stond ze in het voorprogramma van MulaB tijdens Noorderslag en in het voorprogramma van Zwart Licht in Paradiso met de viering van het 15-jarige bestaan van het album “Bliksemschicht”. Ook is ze onderdeel van de eerste officiële Rafting Goods show. 

 Zoals jullie kunnen lezen heeft Ella flink wat moves gemaakt sinds haar eerste show bij ons! De hoogste tijd om te checken hoe vet het nu weer gaat zijn. 

andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
Naar Programma Naar Blokkenschema