Kliktips voor de gloednieuwe Zwarte Cross-website

Kliktips voor de gloednieuwe Zwarte Cross-website

…en neem een kijkje in het geflipte brein van een festivaldirectrice!

Wat hebben vliegende frikandellen, Elmo op een brommer, gitaren, vuurwerk, een kameel op een grasduin, een kerk en een parachutist met elkaar te maken? Geen idee? Het speelt zich allemaal af in de bizarre hersenpan van Tante Rikie! Je kunt er nu een kijkje in nemen op de spiksplinternieuwe website van de Zwarte Cross.

Georganiseerde chaos

In het brein van onze favoriete Tante zie je één op één de inspiratie voor de Zwarte Cross terug: muziek, theater, cross, stunts en andere slappe ouwehoererij. Maar zodra jij in het menu doorklikt naar het programma, nieuws, ticketinformatie, campingreglementen of die andere pagina die je graag wilt bekijken, dan verdwijnt de chaos en wordt het allemaal ineens glashelder. Dan kun je in alle rust onze zeer belangrijke informatie even tot je nemen.

Kliktips

Op de nieuwe website vind je een paar juweeltjes die je echt niet mag missen. Laten we eens beginnen met het voorlopig blokkenschema, want die hebben we al online staan! Je kunt NU alvast beginnen met het plannen je hele weekend, dus waar wacht je op? Het programma-overzicht heeft nu een flink aantal filters die jou efficiënt helpen zoeken. Filter op muziek, theater, cross en/of stunts of zoek enkel de acts van de dag waarop jij ons festivalterrein bezoekt. Of kijk alleen even naar de line-up van de Roadhouse, als dat jouw favoriete stekkie is. Wat jij wilt! Over favoriete stekkies gesproken, we hebben ook een mooi overzicht van al onze locaties, podia en weides. Klik er eens doorheen en bekijk de foto’s en teksten per locatie. Onderaan de pagina vind je het programma dat op die locatie plaatsvindt. En mocht je geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van ons fijne festival, dan hebben we een superstrakke tijdlijn voor je! Bekijk daar o.a. de foto’s, slogans, oude posters, het verslag en de aftermovie van ieder jaar.

Genoeg geluld, klik maar eens rond in de nieuwe website en laat ons op Facebook of Twitter weten wat je ervan vindt!

Terug naar overzicht