Napret: de leukste publicaties over de Zwarte Cross

Napret: de leukste publicaties over de Zwarte Cross

Dit jaar hebben we wat extra tijd geïnvesteerd in leuke contacten met andere media en zij vonden ons gelukkig ook de moeite waard om extra tijd in te investeren! Dat heeft geleid tot een aantal maffe, geweldige, informatieve, humoristische en andersoortige geniale content. Dat willen we graag even met jullie delen, want pret is natuurlijk één van de enige zaken op deze aardkloot die groter wordt als je het deelt! #cheezyquotesruletheworld

Dumpert filmt je werkplek
Ja, de gasten van Dumpert plaatsen veel ingezonden video’s op hun platform en scoren daar goed mee. Maar verrek wat kunnen ze zelf ook vette content maken! Dit is een puik kijkje achter de schermen bij de opbouw van ons feestje. En kijk dan ook even naar een pareltje uit de reeks videofucks die Dumpert maakte over onze Flappie met Dumpert’s Sylvana in de golfkar op de crossbaan.

Noisey stuurt zestienjarige punker Buster op pad op de Zwarte Cross
Noisey was dit jaar voor het eerst onze mediapartner en actief betrokken bij ons nieuwste podium: hiphop-nirwana de Noaberhood. Hier lees je al een goed stuk over hiphop op ons festival, maar vooral de video van punker Buster die Zwarte Crossers vraagt wat ‘leven vóór de dood’ nou eigenlijk is, willen we graag even met je delen! In een andere video stelden ze bezoekers en de extravagante held(inn)en van ons Gaycafé de Kast nog een paar confronterende vragen. Ook een kijktip.

REGIO8: hofleverancier van prachtige Zwarte Cross-video’s
Korte, boeiende video’s maken, dat kun je wel overlaten aan de helden van REGIO8. Ze pakken diverse ‘kleine’ onderwerpen en lichten deze prachtig uit in hun filmpjes. Zo ook dit programma-onderdeel: dirigeren bij het Orkest van het Oosten. Op onze Facebookpagina konden bezoekers zich onder een post opgeven om als gast-dirigent aan de slag te gaan bij het Orkest van het Oosten op de Zwarte Cross. Zo gastvrij zijn deze muzikale strijders! Op de oproep kwamen vele reacties binnen en de winnaars konden ook daadwerkelijk aan de slag bij het Orkest. Zwarte Cross en klassieke muziek? Dat gaat prima samen!

NPO 3FM zet onze unseen heroes in de schijnwerper
Leuk, zo’n festival. Maar ’t moet ook georganiseerd en opgebouwd worden. En bij de Feestfabriek is het o.a. ‘unseen hero’ Lisa die hier veel passie, zweet, liefde en een klein beetje agressie in stopt. 3FM is weliswaar geen mediapartner meer van ons, maar ze hebben wel laten zien nog steeds ff een heel vet item te kunnen maken!

Omroep Gelderland filmde onze campingknasterds bij de intocht
…en ze hadden er zin in! Stralende gezichten en bepakte lichamen azen op het perfecte campingplekje en zijn startklaar voor ’t begin van het mooiste weekend van het jaar.

VIVA’s Milou kent geen taboe
Het afgelopen jaar was VIVA voor het eerst onze mediapartner, waar ze o.a. condooms uitdeelden voor de Gospel Church. Ze stuurden Milou op pad om eens even flink door te vragen op taboe’s bij onze bezoekers! Hoe staat het met de seks op de Zwarte Cross? Check hun video hier!

RTL Boulevard stuurde Marieke het festivalterrein op
Geen mediapartner, wel een leuk item geworden! Van muziek tot stunts tot ludieke cross tot zweefmolen: Marieke heeft een boel gezien van ’t feest. Check de video hier.

44teeth: wat krijg je als je een paar Engelse gasten van een digitaal motorplatform met KTM 790 Dukes aan de cross laat deelnemen? 
Fantastische kerels, fantastisch Engels commentaar, fantastische beelden. Gewoon kijken.

 

NU.nl: Zwarte Cross gemoedelijker dan willekeurig Randstad-festival
…vertel ons wat! 😉 Check de video hier.

Terug naar overzicht