Voor de jongste crossers: de Zwarte Cross loopfiets!

Voor de jongste crossers: de Zwarte Cross loopfiets!

Jong geleerd is oud gedaan. Wil jij je kleine knasterd klaarstomen voor een weergaloze carrière als motocrosser – of hem of haar gewoon een gruwelijk mooie verrassing cadeau doen? Dat kan met de Zwarte Cross loopfiets!

Helemaal uniek, met de vlam in de pijp, een glimmende tweecilinder en natuurlijk de Zwarte Cross leus ‘Gas d’r bi-j’. Het zadel is in hoogte verstelbaar dus extra lang speelplezier, vanaf twee jaar. In elkaar zetten kan iedereen, zelfs als je twee linkerhanden hebt. Kwestie van twee inbusmoertjes vastdraaien. De inbussleutel krijg je zelfs meegeleverd.

 

Zwarte Cross loopfiets - voor de allerjongste crossers!

Jong geleerd is oud gedaan. Wil jij je kleine knasterd klaarstomen voor een weergaloze carrière als motocrosser - of hem of haar gewoon een gruwelijk mooie verrassing cadeau doen? Dat kan met de Zwarte Cross loopfiets!Helemaal uniek, met de vlam in de pijp, een glimmende tweecilinder en natuurlijk de Zwarte Cross leus ‘Gas d’r bi-j’. Het zadel is in hoogte verstelbaar dus extra lang speelplezier, vanaf twee jaar. In elkaar zetten kan iedereen, zelfs als je twee linkerhanden hebt. Kwestie van twee inbusmoertjes vastdraaien. De inbussleutel krijg je zelfs meegeleverd! Kopen? Dat kan hier: http://shop.zwartecross.nl/diversen/zwarte-cross-loopfiets

Geplaatst door Zwarte Cross op Dinsdag 28 maart 2017
Terug naar overzicht