Zwarte Cross 2017 in de media!

Zwarte Cross 2017 in de media!

Er is flink wat geschreven, geblogd, gevlogd en geluld over de Zwarte Cross. Natuurlijk hebben we hier de afgelopen weken niks anders gedaan dan met de poten op tafel en een nozempje in de hand alles nalezen en bekijken. En tranen van geluk huilen. Wat moeten we anders doen in ons zwarte gat na de Zwarte Cross? We willen jullie graag een beetje laten meegenieten. Daarom hierbij een selectie van media en niet-media die iets over ons hebben gezegd. En dus ook over jullie. Want jullie maakten het feest! Kiek moar eens ff mee:

[ARTIKEL] NRC: ‘Zwarte cross is volksfeest met bijna te veel vermaak’

Hij had liever in het publiek gezeten, lijkt het. Nu zit de drummer van de Noorse hardrockband Spidergawd met zijn drumstel op het randje van het podium in de Roadhouse op Zwarte Cross. Voorheen hielp Kenneth Kapstad bij Motorspycho trommels naar de verdoemenis, nu staart hij vanonder zijn kamikazehaarband het publiek strak aan terwijl hij zo hard mogelijk slaat. Bijtend en beukend komt hij steeds dichter bij de afgrond. Hij brengt de band – met een brommende baritonsax in plaats van basgitaar – in een aanzwellend delirium van hardrock tot een van de vele, kleine hoogtepunten van het festival. Lees het hele artikel.

[VIDEO] MX Active: Dutch Masters of Motocross @Zwarte Cross

[ARTIKEL] Achterhoek Nieuws: ‘Tien portretten van Zwarte Crossers’

De verslaggever van Achterhoek Nieuws vroeg willekeurige bezoekers van de Zwarte Cross naar hun ervaringen.
>> Lees hier de eerste 5 portretten
>> Lees hier de laatste 5 portretten

[VLOG] My Daily Shot of Culture

[ARTIKEL] Volgmama: ‘De Zwarte Cross: Onmeunig mooi en ook leuk voor kinderen’

Vandaag is het alweer de laatste dag van de Zwarte Cross 2017. Kinderen tot 1.40 meter mogen gratis mee naar binnen en daarom nam ik mijn zoontje mee. Het was zoals ze in de Achterhoek zeggen “onmeunig” mooi. Voor de kinderen was er een heus Blagenparadijs en nog veel meer… Lees het hele artikel.

[ARTIKEL] Pinguin Radio: ‘Zwarte Cross 2017 heeft humor als rode draad tussen alle topentertainment’

Terwijl Golden Earring de Zwarte Cross 2017 afsluit op het hoofdpodium van het festival in Lichtenvoorde maakt een stuntvliegtuig de fraaiste loopings boven de levende legendes uit Den Haag. Het is niet alleen een soort eresaluut voor de misschien wel grootste en beste band die we hebben gehad en nog altijd hebben in Nederland, het is bovendien de Zwarte Cross in een notendop. Lees het hele artikel en bekijk hier de fotoreportage.

[VIDEO] Omroep Gelderland: Specialklasse Zwarte Cross 2017

Terug naar overzicht