Herlings waarschijnlijk niet van de partij op de DMoM finale op Zwarte Cross

Herlings waarschijnlijk niet van de partij op de DMoM finale op Zwarte Cross

Jeffrey Herlings kan dit jaar zijn Dutch Masters of Motocross titel waarschijnlijk niet verdedigen. Het is niet duidelijk of het herstel van zijn enkel het toelaat om aan de start te verschijnen, maar we moeten er rekening mee houden dat de Zwarte Cross te vroeg is. Wij wensen ‘The Bullet’ van harte beterschap en een lekkere dikke smakkerd van rondemiss Tante Rikie!

Met de rest van het deelnemersveld zijn we heel tevreden. Stuk voor stuk internationale toppers in alle klassen en gelukkig weinig afmeldingen. Check via deze link de definitieve deelnemersoverzichten.

De baan ligt er werkelijk super bij. Vorig jaar was het vanwege de droogte een gestuif van jewelste. Daarom zijn we dit jaar ruim op tijd begonnen met sproeien en dat heeft overduidelijk een goed resultaat gehad. In het programmaboekje staan alle tussenstanden en rijnummers vermeld. De top drie ligt dichtbij elkaar, dus dat wordt superspannend! Hierbij de top drie van de MX1 en MX2:

  MX1   MX2
1 Arminas Jasikonis (LIT) 1 Henri Jacobi (DUI)
2 Glenn Coldenhoff (NL) 2 Jago Geerts (BEL)
3 Pauls Jonass (LET) 3 Ben Watson (GB)

De huldiging van de 250cc en 500cc zal plaatsvinden in de Megatent tijdens het optreden van de Motorband. Dat is zondag tussen 17:30 uur en 18:30 uur.

We hebben er onmundig veel zin in! Jullie ook?

Terug naar overzicht