Win VIP-kaarten voor de DMOM in Markelo

Win VIP-kaarten voor de DMOM in Markelo

De eerste wedstrijd in de Dutch Masters of Motocross wordt zondag verreden in Markelo! De Zwarte Cross heeft, net als vorig jaar, de eer om de finales te organiseren in juli.

Wil je zondag de eerste wedstrijd, waarin o.a. Jeffrey Herlings en Glenn Coldenhoff strijden, al meemaken? Wij geven op Facebook 2 kaarten weg voor dit spektakel in Markelo, met speciale toegang tot het VIP-gedeelte bij de pitlane. Laat ons op Facebook weten met wie je wilt gaan en misschien win jij die kaarten! Donderdag worden de winnaars bekendgemaakt.

Jeffrey Herlings treft geduchte concurrentie
De allersterkste motocrossers uit binnen- en buitenland strijden zondag 11 maart tegen elkaar op circuit ‘De Herikerberg’ in Markelo. Zo komt onder andere de kersverse leider in het wereldkampioenschap, Red Bull KTM Factory coureur Jeffrey Herlings, zijn titel verdedigen! Afgelopen weekend liet Jeffrey Herlings zien dat er geen cadeautjes worden gegeven in de zwaarste klasse van de motocross. Na een uitermate felle strijd kwam hij als winnaar uit de strijd bij de Grand Prix van Argentinië. Veel van zijn concurrenten komt ‘The Bullit’ in Markelo wederom tegen. MXGP-collega’s Glenn Coldenhoff, Gautier Paulin (FRA), Romain Febvre (FRA), Kevin Strijbos (BEL), Jeremy Seewer (SUI), Max Anstie (GBR) en Shaun Simpson (GBR) zullen pogen het Herlings moeilijk te maken.

Kan Kjer Olsen zijn 250cc titel verdedigen?
In de 250cc komt de Deen Thomas Kjer Olsen, tweede in de WK-tussenstand, zijn titel Dutch Master of Motocross verdedigen. Hij moet daarvoor wel afrekenen met zijn sterke Amerikaanse teamgenoot Thomas Convington en de Australiër Jed Beaton. Natuurlijk zijn ook de Nederlandse WK-coureurs in Markelo aanwezig om zich van hun beste kant te laten zien. Het publiek verwacht daarom veel van onder andere Calvin Vlaanderen, Bas Vaessen, Davy Pootjes, Roan van de Moosdijk en de vele andere gretige Nederlanders.

Ook de wedstrijden in de 85cc en 125cc worden gekenmerkt door volle en internationale velden met talenten uit landen als Zuid-Afrika, Rusland, Spanje en Groot-Brittannië.

Terug naar overzicht