Fijne DJ-namen in de discotent

Fijne DJ-namen in de discotent

Blokhakken aan, bellbottoms om je billen, de afro op scherp en vier vierkante meter dansvloer gereserveerd voor je moves?

Yeah, jij bent klaar voor de hits van de discotent! In de discotent draait altijd een vast team met de beste DJ’s. Tijd om ze eens in het zonnetje te zetten.

Kameraad Wouter van der Goes hoor je bij Radio 2, hij is de stationvoice van NPO1 en hij kan heeeel goed plaatjes draaien! Erwin Peters is voormalig DJ bij Radio Veronica. Hij draait nu regelmatig disco classics op verschillende feestjes, waaronder de Zwarte Cross. Ton van Wenum is onze resident DJ. Zonder Ton geen Discotent. En dan hebben we de onvolprezen DJ Voeselnek. Hij is al jaren niet meer weg te denken in de line-up en in de discotent gaat hij helemaal los. Als ‘allesdraaier’ kan hij zijn lol niet op! De Partyploppers zijn een team van feestmakers, gewapend met opblaasspullen, danseressen en een hoop goede zin. Zij weten zelfs de meest stugge eumkes aan het swingen te krijgen. DJ B&O en DJ Lariekoek zijn de vaste DJ’s van de Megatent en in de discotent laten ze ook graag nog even hun kunsten zien!

Terug naar overzicht