Harder!-fanclubleden kopen deze week Zwarte Cross-kaarten!

Harder!-fanclubleden kopen deze week Zwarte Cross-kaarten!

Harder!-leden, voor jullie gaat de digitale kassa aanstaande zaterdag de 11e om 11:00u al open, met een week voorrang op de rest van de wereld! Maak gebruik van je voorrangspositie, zorg ervoor dat je klaar zit en wees erbij op 12-13-14-15 juli 2018. Snelheid is zeker gewenst wanneer je graag een Grasnapolsky-, camper/caravan- of campingkaart wilt bemachtigen! Lees even onderstaande tips, zodat je goed voorbereid bent.

Hoe werkt die voorverkoop voor Harder!-leden?
Vanaf 11:00u gaat de kassa open. Wij zitten dan voor je klaar en laten je weten bij ons nieuws, op onze ticketpagina en via social media met welke link je in de shop komt. Je kan inloggen in de ticketshop met je unieke lidmaatschapscode. Zorg dus dat je die bij de hand hebt! Je kunt één keer een bestelling plaatsen per code en dus NIET later, na een bestelling, nog een keer inloggen om extra kaarten te bestellen.

Ik ben lid, maar ben mijn code kwijt. Wat nu?
a) Kijk even op je laatste bankafschrift, daar wordt je code altijd op vermeld. LET OP: haal van je code op je bankafschrift wel ‘/2017’ af.
b) Kijk op het folie van het laatste Harder! Magazine dat je thuis hebt gekregen. Ook daar staat ‘ie op.
c) Check even je inbox, want we hebben onlangs de Harder!-codes nogmaals verstuurd naar de e-mailadressen van fanclubleden die bij ons bekend zijn. Je persoonlijke code niet in de mail binnengekregen? Geef dan even je actuele gegevens (e-mailadres, adresgegevens) door via harder@zwartecross.nl.
d) Zoek je welkomst-mail even terug in je inbox.

Heb je het gevoel dat er iets gruwelijk mis is gegaan bij je inschrijving en kun je op geen van bovenstaande manieren aan je code komen? Mail dan even naar harder@zwartecross.nl.

Hoeveel en welke tickets kan ik kopen?
Per Harder!-lidmaatschap mag je maximaal 15 tickets kopen, waaronder max. 15 dagkaarten, max. 15 campingkaarten, max. 6 tickets voor Kampeerhotel Grasnapolsky (één vierpersoonstent en/of één tweepersoonstent) en max. 1 campingkaart incl. camper/caravanplek.*

Wij adviseren om snel te zijn en meteen gebruik te maken van je voorrecht op zaterdag 11 november om 11:00u als jij de volgende kaartsoorten wilt bemachtigen:

  • Grasnapolsky (UITVERKOCHT)
  • Campingkaart incl. 1 camper/caravan-plek (UITVERKOCHT)
  • Campingkaarten

Let op dat je, na het selecteren van de gewenste kaarten, de complete algemene voorwaarden doorscrollt voordat je op het vinkje klikt om deze te accepteren. Deze algemene voorwaarden kun je hier alvast lezen. Dit zijn de kaarten en de kaartprijzen die we dit jaar voor je ter beschikking hebben:

Je bestelling in de shop is afgerond, en dan?
Na het afronden van je bestelling kun je direct betalen via iDeal of betalen via de mail die je op het door jou opgegeven e-mailadres binnenkrijgt. Daarin vind je de betaallink. De betaling moet binnen een uur voldaan zijn, anders gooit Tante Rikie die kaarten gewoon weer in de verkoop! Heb je geen mail binnengekregen? Kijk dan ook even in je ongewenste mail!

Ik woon in het buitenland en wil tickets bestellen en betalen, hoe werkt dat dan?
Volg hetzelfde proces als hierboven, maar geef dan in de ticketshop aan dat je vanuit het buitenland bestelt. Vervolgens maak je het geld naar ons over via een bankoverschrijving. De gegevens daarvoor zie je direct nadat je je bestelproces afrondt. Voor deze overschrijving krijg je 120 uur.

Kan ik nog steeds Harder!-lid worden en meedoen aan de voorverkoop?
Je kon tot uiterlijk 5 november lid worden van fanclub Harder! om nog deel te nemen aan de Harder!-voorverkoop op 11 november. Vanaf 18 november kun je weer lid worden van de fanclub en dan ontvang je ook nog Harder! Magazine #32, waar onze creatievelingen ondertussen druk mee bezig zijn.

Ik ben geen fanclublid en wil wel naar de Zwarte Cross, wanneer kan ik dan kaarten kopen?
De wereldwijde kaartverkoop start op 18 november om 11:00u. Let op: we weten dus niet welke kaartsoorten dan nog verkrijgbaar zijn, na de Harder!-voorverkoop.

*Dit in tegenstelling tot eerder bericht in de Harder! #31. Omdat de 3-Dagenkaart niet meer verkrijgbaar is, is het maximaal aantal tickets per bestelling opgeschroefd naar 15 stuks.

Terug naar overzicht