Dit zijn de kaartsoorten en -prijzen voor #ZC19!

Dit zijn de kaartsoorten en -prijzen voor #ZC19!

Nog maar 297 dagen en dan is de dag die je wist dat zou komen eindelijk weer hier… De start van de Zwarte Cross editie 2019! Op 10 november (11:00u) kunnen de Harder!-fanclubleden hun slag slaan en daarna is op 17 november (11:00u) de beurt aan de rest van de wereld om kaarten te bemachtigen. Alle informatie over de kaartsoorten en -prijzen vind je in onderstaande afbeelding.

  • Vanaf dit jaar zijn tickets alleen verkrijgbaar in onze digitale ticketshop. Bij de Primera-winkels zullen dus geen hardcopy-kaarten meer verkrijgbaar zijn.
  • Meer informatie over de verschillende kaartsoorten? Kijk op onze ticketpagina. Daar zullen wij t.z.t. ook de links naar de ticketshop plaatsen.
  • Specifieke informatie over de Harder!-voorverkoop vind je hier.

KAN IK ERGENS ANDERS ZC-KAARTEN KOPEN EN/OF VERKOPEN?

Zijn de Zwarte Cross-kaarten in onze ticketshop uitverkocht? Gebruik dan Ticketswap om deze kaarten nog te bemachtigen. Alleen bij Ticketswap garanderen we een 100% veilige transactie (de kaartkoper krijgt een splinternieuwe kaart uit ons systeem) én de verkoper mag maximaal 20% boven de aankoopprijs verkopen. Zijn we meteen van die doorverkoop-woekerprijzen af! Eerlijke verkopers die onverhoopt toch niet naar onze heilige weilanden kunnen komen; gebruik dus ook alleen Ticketswap voor de verkoop en gun die echte festivalliefhebber een mooi feestje. ALLE andere verkoopkanalen, behalve onze eigen ticketshop en Ticketswap, raden we je ten zeerste af.

Terug naar overzicht