Crossers, schrijf je aanstaande zaterdag in voor de cross (en zet je webcam aan)!

Crossers, schrijf je aanstaande zaterdag in voor de cross (en zet je webcam aan)!

Nog precies een week tot we op 4 november om 11:00 uur de inschrijving openen voor de cross op de Zwarte Cross 2018. En als je zaterdag 4 november klaar zit, zet dan even je webcam aan. Of zet je iPhone in een selfie stick en richt ‘m op jezelf. Of laat de buurvrouw je filmen met haar VHC camera uit 1995, want wij zijn op zoek naar meer van zulke knetterende beelden als deze uit 2015:

Upload jezelf op Youtube en stuur ons de link! Stuur ons een berichtje met het filmpje! Doe de videoband bij ons kantoor door de bus! Maakt niet uit, maar laat ons meegenieten, dat vinden we echt mooi.

Dan nog dit:

  • Lees alles wat je moet weten voordat je je gaat inschrijven voor de cross nog even op je gemakje door op deze plek. En precies weten hoe laat je uit je nest moet komen op zaterdag? Check het tijdschema voor de inschrijvingen op dezelfde pagina.
  • Als je je zaterdag met succes hebt ingeschreven voor één van de crossklassen waarop ballotage geldt en je moet dus wachten op uitslag, maak je dan geen zorgen over het eventueel uitverkocht raken van je campingtickets – we houden ze voor je achter.
Terug naar overzicht