0
Zoeken Winkelmand 0

De Zwarte Cross Talententuin verdiept en verbreedt met nieuwe talenten én nieuwe disciplines! 

gepubliceerd op 06 mei 2021

Talententuin schakelt op met nieuwe topsporters én cultureel talent!

We schakelen eens flink op door te verdiepen en te verbreden: zo verwelkomen we niet alleen nieuwe sporttalenten, maar verrijken we de Talententuin ook met ons eerste culturele talent: beeldend kunstenares Maudy Alferink. Op cultureel gebied zijn er ook tal van talenten die vol voor hun passie gaan en daar hun beroep van willen maken. Zij verdienen in onze ogen – net als alle jonge topsporters – heel veel respect en dat extra steuntje in de rug. De ambitie is dan ook om in de toekomst meer cultureel talent toe te voegen aan de Talententuin. Naast Maudy worden er nog maar liefst vier topsporters aan de Talententuin toegevoegd. Maak kennis met: wegracer Jeffrey Buis, mountainbiker Annemoon van Dienst, inline skater Stefan Selders en snowboardster Melissa Peperkamp.

Jonge talenten met het heilige vuur in de schoenen en glinsteringen in hun ogen. Ze lopen over van ambitie en zijn in de bloei van hun leven. Deze talenten willen de top bereiken en ze gaan ervoor. Van deze Talententuiners gaan jullie meer horen, let maar op!

Afscheid nemen van huidige Talententuiners

Onlangs namen we al afscheid van vijf jonge sporthelden die in de afgelopen jaren zijn uitgegroeid tot volwassen (bijna) profs. Wij willen Ibrahim, Farhaan, Shana, Victor en Casper nogmaals ongelofelijk bedanken voor hun bijdrages. Deze talenten hebben we stuk voor stuk zien groeien, bloeien, zien vallen en weer zien opkrabbelen. Talententuiner Casper de Gier heeft het niveau van de profs bereikt en dat is toch één van de redenen waarom we dit doen! Het was ons een genoegen om ze te volgen en hun avontuur te mogen delen. Zij zullen zich aansluiten bij voormalig Talententuiners Joris Nieuwenhuis, Davy Pootjes, Monique van der Valk en Dejan Bolt. Downhiller Tristan Botteram blijft nog even bij ons, dus van hem zullen jullie de komende tijd ook nog meer horen en te zien krijgen.

Dit is de Zwarte Cross Talententuin

Omdat we ontzettend veel respect hebben voor jonge, ambitieuze talenten die er alles voor opgeven om de top te behalen, willen we hen graag een steuntje in de rug geven. We hebben geen verstand van trainen en techniek in zowel de topsport als op cultureel gebied, dus daarom willen we graag op een andere manier bijdragen aan het doel van de talenten: van hun passie hun beroep maken. Daarom helpen we een aantal talenten uit het Oosten des lands een groter publiek te bereiken. Tweewekelijks delen zij een blog of vlog op onze website. Blijf ze volgen op weg naar de top.

De eerste talentenupdate staat online! 

Op www.zwartecross.nl/talententuin zijn vanaf nu de eerste updates van de nieuwe talenten en huidige Talententuiner Tristan te vinden!

Steun de talenten en volg ze op hun weg naar de wereldtop, een weg vol uitdagingen, hoogte- en dieptepunten. Volg ze via ons én via hun eigen (socialmedia-)kanalen!

Aan alle nieuwe leden: van harte welkom! En voor de vertrekkende Talententuiners: bedankt en succes!

Terug naar overzicht
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten